Princeza Charlotte 2. svibnja slavi šesti rođendan, a kraljevska obitelj obilježila ga je i najnovijom službenom fotografijom kćerkice Catherine Middleton i princa Williama. Već tradicionalno, fotografiju svoje slavljenice snimila je mama Catherine u Norfolku, dan prije Charlotteina rođendana.

Fotografija koju je objavila palača pokazuje da princeza Charlotte nije izgubila svoj nestašni, vragolasti smiješak, a pokrenula je i rasprave o tome nalikuje li slatka šestogodišnjakinja više mami, tati ili nekom trećem članu kraljevske obitelji.

Mama Catherine željela je da njezina djevojčica za svoj rođendan izgleda preslatko pa ju je odjenula u lijepu haljinicu plave boje sa sitnim cvjetnim uzorkom i ružičastim gumbićima, brenda Rachel Riley. Svojoj djevojčici također je raspustila kosu, zbog čega je još vidljivije koliko je Charlotte narasla u usporedbi s danima kada je kosu uvijek nosilu skupljenu s mašnom.

Cijena haljine koju nosi princeza Charlotte iznosi 59 funti, odnosno 513 kuna, no sličan model može se kupiti u trgovini H&M po povoljnijoj cijeni od 87 kuna. Haljinica iz H&M-a također ima gumbe i kragnicu, a za razliku od "originala" ima i dva slatka džepa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju