Britansku kraljevsku obitelj očekuju dva velika vjenčanja u 2018. godini. Nakon Meghan Markle i princa Harryja udat će se i Harryjeva sestrična princeza Eugenie

Galerija

Princeza Eugenie, kći britanskog princa Andrewa i unuka kraljice Elizabete II., zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Jacka Brooksbanka.

Prema priopćenju iz Buckinghamska palače, Eugenie i Jack oženit će se na jesen ove godine u dvorcu Windsor, što znači da britansku kraljevsku obitelj u 2018. očekuju dva velika vjenčanja. Točan datum ceremonije uskoro će biti poznat.

Princeza Eugenie i njezin zaručnik Jack Brooksbank
Princeza Eugenie i njezin zaručnik Jack Brooksbank (Foto: Getty Images)

Buckinghamska palača objavila je i službene zaručničke portrete budućih mladenaca, a britanski mediji pomno analiziraju sve detalje, od prstena s rijetkim safirom i dijamantima do odjevne kombinacije 27-godišnje Eugenie.

Princeza je za ovu prigodu odjenula haljinu modne kuće Erdem s cvjetnim uzorkom koju je prvi put odjenula na snimanju editorijala za magazin Harper's Bazaar 2016. godine, a u 2017. nosila ju je na nekoliko gala večera.

 

A post shared by British Monarchy(@britishmonarchy) on

Cvjetne haljine ovog brenda obožava i Catherine Middleton te se u njima često pojavljuje na raznim službenim događanjima, pa smo sigurni da je odobrila ovaj modni odabir mlade princeze.

Catherine Middleton u cvjetnoj haljini modne kuće Erdem - 2
Catherine Middleton u cvjetnoj haljini modne kuće Erdem - 2 (Foto: Getty Images)