Princeza Leonor i princeza Sofia, kćerkice španjolskog kraljevskog para, sve češće sudjeluju u službenim aktivnostima kraljevske obitelji. Tako su ovaj put u pratnji mame Letizije i tate Felipea prisustvovale ceremoniji inauguracije nove podmornice "Isaac Peral".

Galerija Princeza Leonor Princeza Leonor u haljini iz Zare i kaputu koji je posudila od mame Kraljica Letizia, princeza Leonor i princeza Sofia +1 Kraljica Letizia u jakni Adolfa Domingueza koju je posudila Leonori

Ceremonija se održala u španjolskom nacionalnom brodogradilištu Navantina koje se nalazi u Cartageni.

Princeze i kraljevski par obišli su brodogradilište te pritom razgovarali s timom koji je radio na konstrukciji podmornice.

Kraljica Letizia, princeza Leonor i princeza Sofia Kraljica Letizia, princeza Leonor i princeza Sofia (Foto: Profimedia)

Leonor se i ovaj put pokazala kao prava nasljednica mame Letizije. Naime, 15-godišnja Leonor prva je u nizu za nasljeđivanje španjolske krune i jednog dana postat će kraljica Španjolske.

Princeza Leonor u haljini iz Zare i kaputu koji je posudila od mame Princeza Leonor u haljini iz Zare i kaputu koji je posudila od mame (Foto: Profimedia)

Letizia joj je velika inspiracija i u modnom smislu, a koliko vjeruje stilu svoje mame, dokazala je i time što je za tu prigodu iz njezina ormara posudila jaknu dizajnera Adolfa Domingueza koju je kraljica nosila na raznim događanjima.

Kraljica Letizia u jakni Adolfa Domingueza koju je posudila Leonori Kraljica Letizia u jakni Adolfa Domingueza koju je posudila Leonori (Foto: Profimedia)

Ispod nje nosila je haljinicu iz Zare s kariranim uzorkom i kontrastnim bijelim rukavima uz koju je odabrala crvene balerinke.

Zara, 229 kuna Zara, 229 kuna (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju