Priprema je pola posla – to je poznato svima, a dobra priprema za kupovinu uštedjet će vam vrijeme i novac. Lutanje između polica, proizvodi koje ste zaboravili kupiti - ako ste ikada krenuli u kupovinu bez popisa, sigurno ste iskusili sve čari neplanirane kupovine.

 Zato ćete u dm-u svakih 15 dana pronaći dodatni motiv za planiranje kupovine jer svaka dva tjedna, početkom i sredinom mjeseca možete aktivirati kupone koji vam donose višestruke active beauty bodove uz koje svaki mjesec u dm-u ostvarujete super popuste.

Na active beauty portalu svakog 1. i 16. u mjesecu provjerite ponudu kupona, aktivirajte one koje želite iskoristiti i – voilà, pola posla ste već napravili. Preostalo vam je samo da posjetite najbliži dm i kupnjom uz novu dm active beauty karticu zaradite višestruke bodove.

PR PR Do 15. studenog u dm-u tako ostvarujete 20 puta više bodova pri kupnji kvalitetnih i povoljnih proizvoda dm-ove vlastite marke balea i balea men koji nude široki raspon proizvoda za njegu i čišćenje kože lica i tijela te za njegu i styling kose. Počastiti se možete i proizvodima Neutro Roberts, Afrodita i Fitoval čijom kupnjom ostvarujete čak 30 puta više bodova. 30 puta više bodova čeka vas i pri kupnji Ariel, Faks i Jar proizvoda te Teta Violeta tekućih deterdženata za pranje posuđa i Sanitar sredstava za čišćenje kupaonice.

Uz višestruke active beauty bodove popusti u dm-u su nadohvat ruke, jer primjerice redovnom kupnjom u iznosu od 200 kuna dobivate 20 bodova, dok ćete aktivacijom kupona za 20 puta više bodova ostvariti čak 400 bodova što je ušteda od 40 kuna. Ostvarene bodove možete zamijeniti za popust na ukupan račun već u idućem mjesecu, a stanje svojih active beauty bodova provjeriti na active beauty portalu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju