O blagodatima magarećeg mlijeka govori se od davnina, a upravo se tom dragocjenom nektaru pripisuje Kleopatrin svjež i mladolik izgled. I danas kozmetika od magarećeg mlijeka spada u premium proizvode, a za one koji se žele mazati kremama i brčkati u kupkama od magarećeg mlijeka imamo rješenje – Viktoria kozmetika.

Galerija Viktoria prirodna kozmetika Viktoria prirodna kozmetika od magarećeg mlijeka Viktoria gel za tuširanje nježnog mirisa gardenije i šumskog voća +2 Viktoria krema za lice od magarećeg mlijeka nježne je i glatke teksture, a nanošenjem na lice širi se citrusni miris pomiješan s cvijećem smilja

Iz obiteljske proizvodnje s krša i kamena Dalmatinske zagore dolazi nježna prirodna kozmetika – krema za lice i gel za tuširanje. Viktoria krema za lice od magarećeg mlijeka nježne je i glatke teksture, a nanošenjem na lice širi se citrusni miris pomiješan s cvijećem smilja. Zahvaljujući dodacima aloe vere, shea maslaca i maslinova ulja, koža ostaje hidrirana, nahranjena i svježa. Iako je bogata i hranjiva, krema nije teška i brzo se upija.

Viktoria krema za lice od magarećeg mlijeka nježne je i glatke teksture, a nanošenjem na lice širi se citrusni miris pomiješan s cvijećem smilja Viktoria krema za lice od magarećeg mlijeka nježne je i glatke teksture, a nanošenjem na lice širi se citrusni miris pomiješan s cvijećem smilja Foto: Nova Studio

Za one koji, poput Kleopatre, žele kupku od magarećeg mlijeka, tu je Viktoria gel za tuširanje nježnog mirisa gardenije i šumskog voća, koji se može koristiti i za pranje kose, a zahvaljujući magarećem mlijeku, regenerira kožu, hidrira je te je čini mekom i podatnom.

Oba proizvoda dermatološki su testirana, pogodna za sve tipove kože i za sve uzraste, čak i one s najosjetljivijom kožom.

Iza Viktoria kozmetike stoje Brankica Borović i Paolo Mari. Nakon što su obišli gotovo čitav svijet i radili u velikim korporacijama, njih su dvoje s kćerkicom Viktorijom svoju sreću pronašli na djedovini, koju su pretvorili u vlastiti privatni i poslovni raj. Rim su zamijenili Radučićem i tamo krenuli u proizvodnju prirodne kozmetike. Budući da su dugo živjeli na relaciji Dalmacija – Italija, uzeli su najbolje od obje kulture i obrazovali se kako bi mogli na pravi način surađivati s prirodom. Sektore aromaterapije, prirodne kozmetike, uzgajanja i prerade ljekovitog bilja proučavali su kako u Hrvatskoj, tako i u Italiji i Francuskoj.

Viktoria prirodna kozmetika od magarećeg mlijeka Viktoria prirodna kozmetika od magarećeg mlijeka Foto: Nova Studio

Baza Viktoria proizvoda je 100 posto domaće magareće mlijeko iz vlastitog uzgoja. Osim deset magaraca, na svom imanju, ta vrijedna obitelj uzgaja i ekološko smilje. No magični sastojak Viktoria kozmetike zapravo je proces njezina nastajanja unutar zatvorenog, kontroliranog lanca s obzirom na to da se sve događa u njihovu malom, ali odlično opremljenom laboratoriju. Oni, dakle, sve rade sami, od uzgoja, sirovine do prerade i proizvodnje prirodne kozmetike u laboratoriju. Takav način proizvodnje omogućuje praćenje svih faza razvoja jednog proizvoda pa je upravo sljedivost važan pokazatelj kvalitete i sigurnosti proizvoda, i za zdravlje i za okoliš.

Viktoria kremu za lice od magarećeg mlijeka i gel za tuširanje od magarećeg mlijeka možete pronaći u INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima diljem Lijepe naše.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Oni koji se pokažu doraslima ovom izazovu potpisat će ugovor sa SPAR Hrvatska, ali samo jedan proizvod, onaj najuspješniji u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika te s najboljim prodajnim rezultatima, postat će Hrvatski hit-proizvod 2021. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina diljem Hrvatske.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju