Isprobali smo L'Occitaneov nježni šampon, balzam i serum iz njihove kolekcije pod nazivom Nježna kolekcija, a u nastavku ćemo s vama podijeliti što smo uočili na našoj kosi nakon korištenja proizvoda.

Galerija Loccitane proizvodi za kosu - 10 Loccitane proizvodi za kosu - 12 Loccitane proizvodi za kosu - 8 +10 Loccitane proizvodi za kosu - 2

L'Occitaneovi proizvodi obogaćeni su eteričnim uljima koja ne samo da pružaju ugodan miris već i dubinski njeguju kosu, što pomaže u uspostavljanju ravnoteže i optimalne hidracije. Koje je naše iskustvo s ovim proizvodima i koliko su učinkoviti u svakodnevnoj njezi kose?

Loccitane proizvodi za kosu - 4 Loccitane proizvodi za kosu - 4 Foto: Nova Studio

L'Occitane je ime koje se već desetljećima povezuje s kvalitetom i prirodnom njegom, a njihovi proizvodi za kosu nisu iznimka. L'Occitaneov nježni šampon savršen je izbor za sve tipove kose zahvaljujući formuli koja kombinira opuštajući miris eteričnih ulja i vrhunske sastojke. Eterično ulje lavande, poznato po svojim pročišćavajućim i antiseptičkim svojstvima, pomaže umiriti iziritirano vlasište i pružiti osjećaj opuštanja. Osim toga, šampon sadrži hidratantni prebiotik prirodnog podrijetla koji čuva ravnotežu vlasišta i daje kosi zdrav sjaj. Kompleks za osjetljivo vlasište, koji uključuje mješavinu eteričnih ulja limuna, naranče, ružmarina, kamilice i lavande, dodatno obnavlja i umiruje kožu glave. Malu količinu šampona nježno smo umasirali na mokru kosu, a potom isprali. Nakon korištenja kosa je izgledala sjajnije i mislimo da je baš ovaj šampon zaslužan za to. Osim toga, jako je nježan prema vlasištu, pa smo odmah osjetili umirujući učinak na vlasištu koje je povremeno suho i svrbi.

Loccitane proizvodi za kosu - 13 Loccitane proizvodi za kosu - 13 Foto: Nova Studio

L'Occitaneov nježni balzam za osjetljivo vlasište bio je naš dodatak svakodnevnoj njezi kose, a isto kao i šampon pogodan je za sve tipove kose. Nanijeli smo malu količinu proizvoda na vlasište i kosu, zatim ostavili na kosi 3 minute prije ispiranja. Njegov opuštajući miris eteričnih ulja pruža ugodan doživljaj te je toliko blag da se može nanositi i na vlasište, dok nam je bogata formula olakšala raščešljavanje čineći kosu mekšom i laganijom. Osvojio nas je njegov miris po kojem je kosa predivno, osvježavajuće mirisala cijelog dana.

Loccitane proizvodi za kosu - 3 Loccitane proizvodi za kosu - 3 Foto: Nova Studio

Eterično ulje lavande u balzamu umiruje bilo kakvu neugodu na vlasištu, dok hidracijski prebiotik prirodnog podrijetla čuva ravnotežu vlasišta i osigurava da kosa izgleda zdravije i hidrirano. Među istaknutim sastojcima nalaze se kao i u šamponu, kompleks za osjetljivo vlasište, mješavina eteričnih ulja limuna, naranče, ružmarina, kamilice i lavande, poznata po svojim obnavljajućim i umirujućim svojstvima.

Osim šampona i balzama, isprobali smo i L'Occitaneov Noćni serum za vlasište. Noćni serum pravi je proizvod za one koji uz promjenu godišnjih doba imaju problem s ispadanjem kose. Formula seruma obogaćena je niacinamidom i eteričnim uljem smilja. Serum smo navečer kružnim pokretima nježno umasirali u vlasište (krenuli smo iznad ušiju prema vrhu tjemena). Serum je bogat eteričnim uljem lavande, a eterično ulje smilja i niaciamid povezani su u teksturu ulja u serumu koja se brzo upija u vlasište i ne ostavlja masni završetak. Nakon nanošenja seruma kosa je bila jača, vlasište hidriranije, a kosa je izgledala sjajnije i gušće. Serum djeluje na tri stanja vlasišta: umiruje, intenzivno vlaži i jača zaštitnu barijeru vlasišta, a umirujuća masaža vlasišta prilikom nanošenja seruma pravi je opuštajući ritual. Ako volite njegovati svoju kosu s ljubavlju, L'Occitaneov Noćni serum za vlasište pravi je moćni dodatak vašoj rutini.

Loccitane proizvodi za kosu - 7 Loccitane proizvodi za kosu - 7 Foto: Nova Studio

Nakon što smo isprobali L'Occitaneov šampon, balzam i serum za kosu, možemo reći da ovi proizvodi zaista rade posao. Zahvaljujući kvaliteti i bogatstvu prirodnih sastojaka naša je kosa postala hidriranija i sjajnija. Blagotvorno djelovanje ovih ulja na kosu i vlasište pružilo nam je sveobuhvatnu njegu koja se osjeti već nakon prvih primjena. L'Occitaneovi proizvodi, bogati eteričnim uljima, blagotvorno djeluju ne samo na kosu već i na vlasište pružajući im potrebnu hidraciju. Uz to, neodoljivi miris proizvoda totalno nas je osvojio. Ovi proizvodi pokazali su se kao izvrstan izbor za sve koji žele posvetiti posebnu pažnju njezi svoje kose koristeći prirodne i učinkovite formule. Proizvodi L'Occitane mogu se pronaći na internetskoj stranici i u trgovinama L'Occitane.
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Loccitane po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju