U knjižare je stiglo novo izdanje hit priručnika za roditelje Mama zna najbolje (i tata), autorice Marine Knežević Barišić u izdanju Planet Zoe. U ovom jedinstvenom priručniku budući i sadašnji roditelji najmlađe djece mogu saznati sve o trudnoći, porođaju, njezi bebe, dojenju, dohrani, odvikavanju od pelena i svim ostalim top temama majki i očeva.

Autorica priručnika, novinarka Marina Knežević Barišić, majka djevojčice i dječaka napisala je knjigu kakvu bi voljela da je postojala kad je prvi puta prolazila kroz sve izazove roditeljstva: "Roditelji koji su mi se javljali, kao najveće vrijednosti knjige Mama zna najbolje (i tata) uvijek navode da se lako čita, da im pomaže u svakodnevnim izazovima s kojima se kao roditelji susreću i da je uz to zabavna."

U knjižare je stiglo novo izdanje hit priručnika za roditelje Mama zna najbolje (i tata), autorice Marine Knežević Barišić u izdanju Planet Zoe

Osim iskustva same autorice, knjiga donosi i više od 1000 savjeta 600 hrvatskih mama i tata. Roditelji iz svih dijelova Hrvatske odlučili su dio svojih iskustava podijeliti s drugim mamama i tatama kako bi im olakšali prve godine roditeljstva.

Cijenjena pedijatrica, dr. Marija Čatipović, recenzentica knjige preporučuje knjigu "Mama zna najbolje (i tata)":

"Svaki roditelj prepoznat će se u ovoj knjizi i pronaći odgovore na svoje dileme. Sve su teme lijepo obrađene i sve će biti vrlo korisne čitateljima. Napisane su vrlo razumljivo i potkrijepljene činjenicama iz stvarnog života i iskustva, što smatram posebno vrijednim."

Knjiga donosi i rezultate opširnog istraživanja u kojemu su sudjelovali brojni roditelji o zadovoljstvu rodilištima, medicinskim osobljem, trudničkim tegobama i dr. Posebna vrijednost knjige je poglavlje namijenjeno budućim očevima u kojemu mogu pročitati kako izgleda kada tata prisustvuje porođaju, kako se povezati sa svojim djetetom i kako to izgleda kada je tata na roditeljskom dopustu, sve uz konkretne savjete očeva koji su sve to i sami prošli.

"Ovo je fantastična knjiga, puna informacija i savjeta, koja je kvalitetan vodič od prvog dana trudnoće pa do djetetovih prvih nekoliko godina života. Autorica je uspjela obuhvatiti svaki detalj, sve moguće situacije, koje nas mogu zanimati tijekom trudnoće, oko njege i brige za dijete i to na vrlo opušten i zanimljiv način. Iako sam već majka, kada bih opet ostala trudna ova knjiga bi mi bila od velike pomoći. Kao da je deset knjiga pretočeno u ovu jednu", rekla Maja Vučić, psihologinja i UNICEF-ova ambasadorica, također recenzentica knjige.

Novo, luksuzno izdanje hit knjige "Mama zna najbolje (i tata)" idealan je poklon i dostupno je u svim većim knjižarama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju