Osobna trenerica Andrijana Perković iz Splita pomaže ženama da promijene svoj život, dovedu se u formu i budu zadovoljnije svojim izgledom. Andrijana je i velika ljubiteljica vježbanja na otvorenom, a u kakvoj je odličnoj formi, pokazala je izvodeći vrlo tešku vježbu u parku na Marjanu

Splitska trenerica Andrijana Perković inspiracija je mnogim ženama da krenu vježbati, da transformiraju svoje tijelo, da se zdravo hrane i osjećaju odlično u vlastitoj koži. Na svojem Facebooku redovito objavljuje inspirativne poruke i videosnimke kojima potiče druge da učine ono najbolje za sebe.

Osobna trenerica Andrijana Perković iz Splita velika je ljubiteljica vježbanja na otvorenom, a u kakvoj je odličnoj formi pokazala je izvodeći vrlo tešku vježbu u parku na Marjanu

Postoje brojne zablude u fitnesu! Međutim, ljudi i dalje žele prečice do rezultata, a od njih dugoročno nema ništa. Kad sam krenula sa svojom 'avanturom' treniranja prije četiri godine, i ja sam bila pogubljena u moru informacija. Međutim, vodila me moja intuicija. Pratila sam trenere koji su tad bili moji idoli, to su uglavnom treneri izvan Hrvatske, i primjenjivala sam njihove vježbe i metode rada. Ono što mi nije polučilo rezultate, usavršavala sam svojim idejama i temeljnim znanjem.

S vremenom sam shvatila da nemam idealnog uzora jer nijedna osoba nije majka četvero djece koja je turbo obiteljski zauzeta i kojoj je faktor odmora, koji je jedan od ključnih u trenažnim procesu – nemoguća misija. Tražila sam svoj trenažni izričaj i pronašla sam ga! Trbušne mišiće "vratila" sam kombinacijom svojih vježbi, bez velikih težina jer mi ih je bilo preteško i pomisliti podizati. Onda su s 38 godina krenuli zdravstveni problemi i tek sam tad počela mijenjati prehrambene navike, napisala je 40-godišnja Splićanka na Facebooku.

A da su joj se trud i zaokret u životu itekako isplatili, pokazala je u videu koji prikazuje kako vježba na splitskom Marjanu. Uz impresivni video na kojem Andrijana radi sklekove na spravi u dječjem parku, trenerica je napisala:

Ono kad dođeš na Marjan pa se kao majmunčić (sa skoro 41 godinom) popneš, riskirajući da 'ljosneš' na nos... To je taj dječji duh.

Andrijanine vježbačke sposobnosti jasno pokazuju u kakvoj je fenomenalnoj formi, a prizor iz videa sigurno će zadiviti i najsnažnije muškarce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju