Na žene niskog rasta ljubomorni smo jer mogu nositi i najvrtoglavije potpetice, a da ne izgledaju previsoko, ali postoje i neki neželjeni izazovi s kojima se niske žene svakodnevno susreću

1. Pitaju vas da pokažete osobnu iskaznicu kako bi provjerili jeste li punoljetni kada želite kupiti alkohol ili cigarete. Ili ući u noćni klub. Nakon što napunite određene godine ova pojava prestane biti slatka i postane iritantna. Jedino vas tješi to što izgledate mlađe.

2. Kod svake kupnje krenete tražiti odjeću i obuću na odjelima za odrasle u nadi da ćete ipak nešto pronaći, ali na kraju uvijek završite na dječjem odjelu jer jedino tamo imaju brojeve koji vam odgovaraju. A i nađete li hlače na odjelu za odrasle koje vam odgovaraju u veličini vrlo vjerojatno ćete ih morati skratiti.

3. Ljudi vas stalno ispituju je li vam udobno sjediti u automobilu tako blizu volana i vidite li uopće išta iznad njega kroz vjetrobransko staklo. Pa naravno da jedva vidite jer inače ne biste sjedili tako blizu volana.

Svaka niska žena kada ide u kupovinu većinom završi na dječjem odjelu jer jedino ondje može pronaći odjeću odgovarajućeg broja

4. Hodanje u grupama za vas je noćna mora jer uvijek teško sustižete druge ljude s obzirom da imate sitniji korak od njih. Uvijek morate moliti prijatelje da uspore kada idete zajedno u šoping.

5. Jako se veselite odlasku u kino ili na koncert. Ali tko god malo viši da sjedi/stoji ispred vas, nećete moći ništa vidjeti. Znate da se ta osoba nije stvorila ispred vas baš s namjerom da vam zakloni pogled, ali ipak si ne možete pomoći da je ne proklinjete.

6. Uvijek će vas svi prvenstveno znati po vašoj – malenkosti. Osuđeni ste na to da vam za cijeli život prišiju nadimke poput mala, patuljčica, palčica, sitnička i slično.

7. Udebljate li se i jedan kilogram na vama se to vidi puno više nego na višim i ljudima prosječne visine. Pa to stvarno nije fer!

8. Kuhinja je vaša prostorija za tjelovježbu. Stalno se morate istezati i protezati kako biste dosegnuli posude s najviših polica.

Želite li dodati centimetre svojoj visini, ali bez nošenja štikli dobra vijest je da figuru možete vizualno izduljiti uz pomoć pažljivijeg biranja odjeće. Saznajte kako izgledati više bez pomoći štikli.

Salma Hayek visoka je 155 centimetara, a na jednoj premijeri odjenula je haljinu koja joj je oduzela još centimetara. Pogledajte haljinu koja dodatno skraćuje figuru niskih žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju