Zanosne grudi jedan su od najženstvenijih dijelova tijela. O njima maštaju muškarci, a žele ih i brojne žene koje nose košarice A ili B. No bujne grudi osim ženstvenosti i seksepila sa sobom povlače i neke probleme koje nitko drugi ne može razumjeti, osim ponosnih vlasnica raskošnog poprsja


1. Skoro pa je nemoguće
naći zgodan grudnjak koji savršeno pristaje. Grudnjaci bez naramenica ne dolaze u obzir. Funkcionalnost mora biti uvijek prije estetike pa žene velikih grudi najčešće nose one u crnoj ili bež boji koji su jedino dostupni u njihovoj veličini.

2. Niti jedan kupaći kostim ne pristaje savršeno. Ili su preveliki i staromodni ili su premali. Naći komplet gaćica i grudnjaka je nemoguća misija.

'Ne smiješ izaći van u ljetnim mjesecima bez da naneseš dezodorans između grudi. Dojke se, poput drugih dijelova tijela, iznimno znoje kad poreste temperatura u termometru. '

3. Pitanja poput "Bole li te leđa?" i "Koji broj grudnjaka nosiš?" slušaš svakodnevno. I da, leđa te uistinu bole zbog viška "tereta".

4. Trčanje je bolno iskustvo čak i sa specijaliziranim grudnjakom, a neke vježbe poput sklekova i trbušnjaka vrlo je teško izvesti.

5. Što god odjeneš izgledaš kao da želiš biti seksi što jednostavno nije istina. Na poslu te zbog toga druge žene prijeko gledaju, a šefovi ne shvaćaju ozbiljno. 

6. Ne smiješ izaći van u ljetnim mjesecima bez da naneseš dezodorans između grudi. Grudi se, poput drugih dijelova tijela, iznimno znoje kad poreste temperatura u termometru. 

7. Muški pogledi
predugo se zadržavaju na poprsju. I to, nažalost, u svakoj prilici. Da, zbog toga ti je vrlo neugodno.

8. Ne možeš nositi odjeću otvorenih leđa, a vrlo je teško pronaći i odgovarajuću košulju. Prostor s gumbima oko kopčanja uvijek zjapi otvoren. Ni sa sakoom nije lako: donji gumb se lako zakopča, srednji gumb ovisno o kroju, a gornji gotovo nikako.

9. U odjeći šireg kroja poput tunika i haljina izgledaš trudno. Žene velikih grudi strahuju i kako će izgledati nakon poroda.

10. Spavanje na leđima
je bolno iskustvo, a počinak na trbuhu nemoguća misija. Najudobnije spavanje je ono s grudnjakom - što ne voli činiti niti jedna žena.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju