Ako ste ljubiteljica ljubavnih priča, duhovitog štiva i rečenica koji opuštaju na kraju napornog dana, preporučujemo vam prvijenac autorice Sanje Srdić Jungić "Zvijezde među nama". Kako biste se i sami uvjerili u pitkost romana "hrvatske Sophie Kinselle", donosimo vam prvo poglavlje ovog lepršavog romana.

Glavni lik u romanu je Nora, koja je životu oduvijek pristupala ziheraški, sve do bolnog prekida nakon kojeg ostavlja sve iza sebe i odlučuje sreću potražiti u Dubrovniku.

Prihvaćajući honorarni posao statista na snimanju holivudskog filma, nada se da će se izboriti za posao u skladu sa svojim iskustvom, ali i uživati u prilici koja se ne pruža često. A sve u ugodnom društvu slatkog asistenta redatelja Ivora, koji pokazuje neobičan interes za Noru.

Ambiciozne planove kvari joj Lucas Winter, svjetski poznati glumac i Norina tinejdžerska patnja, koji iznenada stiže na set.

O AUTORICI

Sanja Srdić Jungić rođena je i odrasla u Zagrebu. Pisanjem se bavi odmalena, a magistrirala je komunikologiju na Hrvatskim studijima.

Pravi je knjiški moljac, a njezina zaluđenost serijalom o Harryju Potteru ne jenjava ni u tridesetoj pa u slobodno vrijeme organizira popularne kvizove s tom tematikom. Knjiga "Zvijezde među nama" njezin je prvi objavljeni roman, a do kraja godine nada se da će završiti novi ljubavni roman s elementima obiteljske drame.

Trenutačno radi kao voditeljica marketinga u jednom knjižarskom lancu. Živi sa suprugom Sašom, maltezericom Toyom i mačkom Grisom.

Pročitajte prvo poglavlje romana Sanje Srdić Jungić "Zvijezde među nama".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju