Priznajemo, svaka nova verzija boba u nama pobudi jednako zanimanje, a isto se dogodilo s najnovijom hit-verzijom najpopularnije frizure naziva "produženi bob". Radi se o još jednoj verziji boba koja je već dugo tu, neće tako brzo izaći iz mode, a sada doživljava svoj vrhunac popularnosti.

"Produženi bob" zapravo je izrasli bob, frizura koja je nešto duža od klasičnog boba.

Favorit je damama koje se poigravaju s idejom kraće kose, ali još nisu spremne za preveliki rez, pa su im pramenovi koji taman prelaze čeljust i idu prema ključnoj kosti idealni.

Tu su i dame s kratkom kosom koje razmišljaju o ponovnom puštanju. Za njih je ova dužina kao stvorena za ponovni ulazak u svijet duge kose. 

U svakom slučaju, "produženi bob" sredina je između prekratke i preduge kose, zbog čega ima velik broj obožavateljica.

Bixie je spoj pixie frizure i boba "Bixie": Savršeni spoj dviju popularnih frizura koji će obilježiti zimu

Njegova popularnost počela je rasti za vrijeme zatvaranja zbog koronavirusa, zbog kojih se povećao i razmak između odlazaka frizeru. Mnoge dame najednom su imale dužu kosu od uobičajene, a s vremenom su shvatile da im se novi stil sve više sviđa pa je popularnost "izduženog boba" bivala sve veća i veća.

I danas se radi o frizuri s kojom ćete u periodu pred nama biti u trendu.

Kaia Gerber Kaia Gerber (Foto: Profimedia)

Njezina velika prednost je činjenica da je kosa dovoljno duga da ju zavežete u rep ili nisku punđu u onim danima kada vam se ne da prati kosu ili kada jednostavno želite nešto drugačiju frizuru.

Bob je frizura čijoj popularnosti se ne nazire kraj Stvorene za ulazak u novu godinu: Pet frizura koje će vladati ove zime

Na kraju, spomenut ćemo da izduženi bob ima više svojih verzija - može biti duži naprijed, a kraći iza, ravan, sa šiškama, stiliziran ravno ili valovito... Poanta je da dužinom "hvatate" ključnu kost, a ne bradu.

U nastavku pogledajte nekoliko verzija "produženog boba".

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju