Što nam je ljeto bliže, to se čini kao da obavezama ispunjeni radni dani traju još duže. Pretrpana svakodnevica i aktivnosti koje nam oduzimaju energiju često nam odvlače fokus s onoga što nam je važno.

Stoga, trebamo znati prepoznati da nam je burn out sve bliže i na vrijeme stati i – odmoriti. Kvalitetan je odmor prijeko potreban za normalno funkcioniranje, a napredne tehnologije i inovativni uređaji svakako mogu doprinijeti umirujućoj atmosferi potičući relaksaciju i opuštanje. Jedan od takvih je atraktivni Samsung The Freestyle prijenosni projektor. Njegova snaga je u praktičnosti i jedinstvenoj sposobnosti da se savršeno uklopi u vaš dom, prilagodi se vašem raspoloženju te vas uvede u opuštajući svijet posvećen samo vama kako biste mogli predahnuti onako kako zaslužujete.
PR PR Foto: PR Vrhunska funkcionalnost za neprocjenjivi ugođaj
Kraj radnog dana često volimo dočekati u horizontali – udobno zavaljeni u omiljenoj fotelji, naslonjaču ili krevetu rado ćemo odgledati omiljeni film ili nekoliko epizoda serije dok polako tonemo u san. Sada je ovaj zasluženi užitak još jednostavnije ostvariti jer uz The Freestyle, sliku možete projicirati na bilo koju površinu bez obzira koliko neravna ona bila. Automatsko niveliranje osigurava da će ekran vašeg novog omiljenog kućnog prijatelja, neprekidno biti prilagođen svakoj podlozi koju odaberete kao svoje filmsko platno ili zvjezdanu podlogu. Zašto ne biste jednostavno postavili projektor na noćni ormarić i ležeći na leđima gledali film ili seriju? Ili ga iskoristili kao ambijentalno osvjetljenje i na strop spavaće sobe u nekoliko jednostavnih klikova projicirali zvjezdano noćno nebo i lakše uspavali svoje najmlađe? Ovakve neograničene opcije korištenja omogućava dinamički kut od 180˚ koji jamči da ćete svaki put bez iznimke pronaći savršeni položaj gledanja.
PR PR Foto: PR Blistava slika u svakom trenutku
Pored ovih naprednih opcija, za besprijekorni vizualni aspekt vašeg večernjeg opuštanja, zaslužna je i značajka automatskog ispravljanja slike. The Freestyle bez problema automatski popravlja nakošene slike i svaki put prikazuje ispravljeni, pravokutni ekran. S ovom opcijom nema straha da će vaši zaigrani mališani ili nestašni kućni ljubimci nehotice pomaknuti projektor i poremetiti rutinu opuštanja. Besprijekorno oštra i jasna slika svaki put, uz ovaj je uređaj neupitna zahvaljujući automatskom fokusu koji intuitivno fokusira sadržaj koji prikazujete u roku od jedne sekunde. Kompaktan, napredan i prije svega – svestran, Samsung The Freestyle projektor tako će se prilagoditi svakoj situaciji te svaki ambijent učiniti još ljepšim.
PR PR Foto: PR Opuštajuće melodije za nove radne pobjede
Glazba provjereno popravlja raspoloženje pa je jedan od idealnih načina opuštanja upravo uz prave melodije. Umirujući učinak pojedinih skladbi ili pjesama upravo je ono što vam treba da se u miru vlastitog doma opustite i pripremite za novi radni dan i sve obaveze koje dolaze s njim. To je sada još jednostavnije jer je Samsung The Freestyle ujedno i moćan pametni zvučnik kojeg možete postaviti gdje god vam odgovara i zahvaljujući snažnom ugrađenom sustavu za 360 stupnjeva reprodukcije zvuka napuniti baterije uz vama najdraže glazbene hitove.
PR PR Foto: PR U jednom uređaju objedinjene su funkcije moćnog pametnog zvučnika, prijenosnog projektora i ambijentalnog osvjetljenja, a zahvaljujući svom minimalističkom modernom dizajnu, The Freestyle će se savršeno uklopiti u vaš dom i omiljeni prostor za opuštanje. Više detaljnih informacija o ovom inovativnom uređaju možete pronaći ovdje. Uz svaku kupnju novog The Freestyle projektora u razdoblju do 19. lipnja na poklon dobivate Galaxy Buds Pro . Više o promociji možete pronaći ovdje.
PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju