Proljeće i ljeto dva su godišnja doba kojima se veselimo jer je vrijeme da se iz gležnjača i visokih čizmica prebacimo u nešto lepršavije, laganije i udobnije.

Galerija Planet obuća Torbica 179 kuna, Planet obuća Muške Wrangler cipele 339 kuna, Planet obuća +9 Cipele 189 kuna, torbica 179 kuna, Planet obuća

Nova ljetna kolekcija svijetlo dana je ugledala na webshopu Planet obuće i vrvi modnim novitetima, stilovima, uzbudljivim kreacijama, bojama i materijalima. Izaberite između bogate ponude one modele koji odgovaraju vašem stilu, čak štoviše, poigrajte se stilovima i kombinacijama, jer moda je zabava i užitak.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. Planet obuća daruje svim našim čitateljicama 10% popusta uz korištenje kupon-koda ‘ZADOVOLJNA1’ na njihovom webshopu.

Cipele 189 kuna, torbica 179 kuna, Planet obuća Cipele 189 kuna, torbica 179 kuna, Planet obuća Foto: PR

Mnogima omiljene balerinke i cipele s ravnim potplatom, odličan su izbor za casual laganu obuću koja nas vodi kroz dnevne obaveze, ali i slobodno vrijeme, poput kupovin ili kave na sunčanoj terasi. Odaberite modele iz palete zemljanih tonova, ili pak izražajnije baršunasto žute, plave i tamnocrvene cipele bademastog oblika. Posebnost u liniji čine zašiljeni modeli sa snake printom za ekstravagantniji look, te rupičaste udobne cipele.

Za elegantan look, potražite cipele i sandale na blok ili tanku peticu, u pastelnim tonovima, koje će naglasiti vaš ženstveni outfit, bilo da se radi o dotjeranoj poslovnoj kombinaciji ili pak nekoj proslavi ili partyju.

Torbica  249 kuna, Cipele 249 kuna Planet obuća Torbica 249 kuna, Cipele 249 kuna Planet obuća Foto: PR

Sandale na punu petu spadaju u red najpoželjnijih ljetnih modela, jer lijepo ističu siluetu i hod, a pružaju maksimalnu ugodu zbog punih peta. U kolekciji se nalaze zanimljivi modeli živih boja, modeli sa dizajnerski izvedenim potplatama, kombinacije s ukrasnim mašnama, remenčićima… izbor je velik i teško mu je odoljeti!

Sandale 199 kuna, Planet obuća Sandale 199 kuna, Planet obuća Foto: PR

Za one najtoplije dane idealne su natikače i sandale koje se protežu od neonskih boja, animal printa, do prirodnih eko materijala i zemljanih tonova. Potražite i preslatke točkaste modele s mašnom, koji će vas očarati i

U kolekciji možete pronaći šaroliki izbor modnih torbica, od neobičnog dizajna do klasičnih modela, koje će u kombinaciji s cipelama i tenisicama zabljesnuti na vama u punom modnom sjaju.


SPORTSKA KOLEKCIJA

Posebnu pažnju obratite na izbor tenisica za sport i rekreaciju, za teretanu, vanjske i unutarnje aktivnosti, ali i na moderne modele tenisica za grad.

Trendovi u urbanoj sportskoj obući koji se slijede su, bez daljnjeg, fluoroscentna boja, bijela boja, metalik detalji, utility stil,flatform potplate te rastezljivi rupičasti materijali koji prijanjaju tik uz nogu.

Natikače 199 kuna, Planet obuća Natikače 199 kuna, Planet obuća Foto: PR

Na njihovoj stranici pronaći ćete niz poznatih domaćih robnih marki Nina fashion, Ella, Bruno Bruni, Elviton, Elena, Tofi, ET i. veliki izbor svjetskih renomiranih brandova obuća poput Xti, Refresh, Lumberjack, Navigare, s.Oliver, Enrico Coveri, Wrangler, Joma, Ipanema, Bugatti i mnogi drugi.

Potražite odlične modele Elviton tenisica koje će ispuniti baš svaku vašu stilsku, dizajnersku i praktičnu želju, a također obratite pažnju i na atraktivne modele stranih popularnih sportskih brandova u webshop ponudi Planet obuće.

Planet obuća Planet obuća Foto: Planet obuća/PR

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja.  Planet obuća daruje svim našim čitateljicama 10% popusta uz korištenje kupon-koda ‘ZADOVOLJNA1’ na njihovom webshopu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju