Nalazimo se usred prijelaznog razdoblja iz hladne u topliju sezonu, kada, po običaju, deblju zimsku odjeću vraćamo u ormar, a van vadimo proljetne odjevne komade. Posebno važnu ulogu u našim kombinacijama u ovom trenutku imaju jakne.

Galerija Boohoo, 9 EUR Shein, 11,50 EUR Next, 18 EUR +15 Vero Moda, 29,95 EUR

S obzirom na to da su jutra i dalje hladna, a ni večeri nisu ništa toplije, jakne su uvijek uz nas kako bismo uz pomoć slojevitog odijevanja riješili problem temperaturnih razlika.

Uvriježeno je mišljenje kako su baloneri ženama omiljeni u ovom razdoblju, pogotovo obožavani svevremenski bež modeli, ali sudeći prema izdanjima na ulicama naših gradova, ali i modnih prijestolnica poput Pariza - jakne su znatno popularnije.

Bež jakna u street style izdanju s Pariškog tjedna mode Bež jakna u street style izdanju s Pariškog tjedna mode (Foto: Profimedia)
Bež jakna u street style izdanju s Pariškog tjedna mode Bež jakna u street style izdanju s Pariškog tjedna mode (Foto: Profimedia)

Zato smo danas odlučili pronaći zamjene za bež baloner i pretražiti ponudu bež jakni. Naišli smo na razne modele, od klasičnih sportskih vjetrovki i traženih bomberica do jaknica koje bismo slobodno mogli prozvati rezanim balonerima s obzirom na to da vizualno imitiraju dizajn njegova gornjeg dijela.

Pull & Bear, 35,99 EUR Pull & Bear, 35,99 EUR (Foto: Pull & Bear)

Tu su i klasične parke, malo duže jakne za dame koje nisu obožavateljice kratkih modela. Ukratko, za svakog ponešto.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte 15 modela jakni za prijelazno razdoblje u raznim bež nijansama.

C&A, 39,99 EUR C&A, 39,99 EUR (Foto: C&A)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju