Jeste li primijetili već da dan traje do 17 sati? Sitnice su to koje mnoge među nama jako vesele dok čekamo kraj zime i početak toplog i sunčanog proljeća.

Dok čekamo proljeće, jedan od načina koji nam može pomoći u tome da lakše izdržimo zimsko sivilo su vedre manikure. Radi se o sitnici, ali ponekad je dovoljno baciti pogled na živahnim bojama i detaljima ukrašene nokte da se osjećamo bolje.

Općenito, pogled na lijepo uređene nokte mnogima stvara osjećaj zadovoljstva, a manikure u nastavku pomoći će vam, barem malo, u lakšem preživljavanju tmurnih, zimskih dana.

Ne trebate čekati kraj ožujka da biste objeručke prihvatili manikure koje će biti jako popularne u proljetnim mjesecima. Prema riječima stručnjača, nokte ćemo ukrašavati francuskom manikurom u vedrim bojama, cvjetićima i raznim drugim oblicima u bojama koje popravljaju raspoloženje.

10 fotografija kao dokaz: Slažete li se da su ovo najelegantnije manikure za duge i kratke nokte? Nude manikura - 3 Nude manikura - 1 Nude manikura - 2 +6 Nude manikura - 4

U nastavku donosimo deset ideja s kojima možete doći vašoj manikerki, a ako ste dovoljno vješti, možete se zabaviti kod kuće.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju