Za sve marljive sakupljače active beauty bodova, izravno iz dm-a stigle su najnovije Vijesti iz Svijeta prednosti!

 

U nastavku vam donosimo pregršt pogodnosti koje možete ostvariti zamjenom bodova od 1. do 15. ožujka 2017.

Opskrbite se proizvodima svojih omiljenih brandova kako biste spremni i zadovoljni zakoračili ususret proljeću!

Kako biste izašli na kraj s proljetnim umorom i unijeli tropski ugođaj u svoju svakodnevicu, zamjenom 10 active beauty bodova ostvarite 30 % popusta na Alpro napitak od kokosa i riže, 1l.

Za 10 active beauty bodova, nabavite N-elements eterično osvježavajuće ulje uz 30 % popusta i unesite miris proljeća u svoj dom. U sklopu proljetnog čišćenja doma i tekstila, pomoći će vam Cif i Dash proizvodi na koje u zamjenu za 15 bodova možete ostvariti 30 % popusta.

Svijet prednosti u prvoj polovici ožujka donosi i brojne pogodnosti za malu djecu. Zamjenom 10 bodova ostvarite uštedu od 10 kn prilikom kupovine NAN 2 prijelazne mliječne hrane za stariju dojenčad, a zamjenom 15 bodova nabavite Avent proizvode po 20 % nižoj cijeni ili proizvode iz NIVEA baby linije po čak 30 % nižoj cijeni prilikom jedne kupovine.

Također, zamjenom 15 bodova pronaći ćete NIVEA men proizvode za njegu lica po 30 % nižoj cijeni, a ako ste u potrazi za novim sjenilom, maskarom ili olovkom za oči, zamjena 15 bodova donijet će vam 30 % popusta na sve! I na proizvode L`Oreal možete ostvariti 30 % popusta u zamjenu za 15 bodova (ne odnosi se na dekorativnu kozmetiku).

Navedeni popusti se mogu iskoristiti za jedan ili više proizvoda prilikom jedne kupovine.

Uživajte u buđenju proljeća i prošetajte do svog dm-a. Vidimo se!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju