Nakon niza hladnih, kišnih i snježnih dana, vikend nam je napokon donio toliko željeno sunce. Ne znamo je li se zima napokon oprostila od nas, ali zimske kolekcije definitivno su nam rekle zbogom. Zimsku odjeću u ponudi modnih brendova polako zamjenjuju modeli za novu sezonu, a na Zarinoj listi bestselera već se nalazi i jedan pravi proljetni klasik. Naravno, u pitanju je baloner.

Galerija Zarin baloner s liste bestselera Zara, 69,95 EUR Zarin baloner s liste bestselera +3 Zara, 69,95 EUR

Kakva bi to proljetna sezona bila bez jednog dobro balonera? To je uistinu nezamjenjiv odjevni komad za prijelazno razdoblje.

Obožavamo balonere jer su svestrani, mogu se nositi uz sve od traperica i tenisica do haljina i štikli. Izgledaju sjajno u dnevnim kombinacijama, a bez problema će se uklopiti i u večernje.

Tracee Ellis Ross u baloneru na premijeri filma Late Night 2019. Tracee Ellis Ross u baloneru na premijeri filma "Late Night" 2019. (Foto: Guliver Images)

Čak ni prizor balonera na crvenom tepihu više nije ništa neobično i to ne kao dodatak haljini nego kao zamjena za nju.

Zara je za proljetnu sezonu lansirala razne modele balonera, a trenutno najpopularniji i najprodavaniji je predimenzionirani model od mješavine pamuka i poliestera.

Zarin baloner s liste bestselera Zarin baloner s liste bestselera (Foto: Zara)

Zara, 69,95 EUR Zara, 69,95 EUR (Foto: Zara)

Baloner na preklop s klasičnim kopčanjem ima ovratnik s reverima i podesive petlje na dugačkim rukavima. U struku se može stegnuti pripadajućim remenom s kopčom. Baloner je dostupan u tri nijanse, tamnoplavoj, ekru i bež-zelenoj.

Zara, 69,95 EUR Zara, 69,95 EUR (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju