Proljetni make-up kolekcije 'Kingdom of Colors' kozmetičkog brenda ‘Dior’ upravo je to - carstvo boja koje u širokoj paleti zadovoljava sve ukuse. 'Osvijetljeno' veselim pastelnim tonovima idealnima za hrabre do mekanih i nježnih tonova koje obožavaju klasičarke

Proljeće kako ga vidi Dior u novoj make up kolekciji stvoreno je za sve koji se vole igrati bojama. 'Kingdom of Colors', naziv je kolekcije u kojoj su zastupljene gotovo sve boje od osvježavajuće nježnih pastelnih i nude nijansi do intenzivnih, svjetlucavih vibrantnih boja.

Slavna sjenila za oči Dior 5 Couleurs Eyeshadow Palette, ovu sezonu dolaze u dvije varijante u čijim luksuznim pakiranjima se nalazi 5 boja koje se lako mogu kombinirati stvarajući neodoljiv izgled, neutralni tonovi za klasičarke i ružičaste nijanse za romantičarke i ljubiteljice 'candy looka'.

Proljetni make-up kolekcije 'Kingdom of Colors' brenda ‘Dior’ upravo je to - carstvo boja koje u širokoj paleti zadovoljava sve ukuse

Maskara 'Dior Addict It Lash' u eksplozivnim bojama poput ružičaste, ljubičaste i tirkizne odlično će se uklopiti u proljetnu živahnost na licu i cjelokupnom stajlingu.

U 'kraljevstvu boja' s Diorovim potpisom možete naći i nove intenzivne olovke za oči koje dolaze u sivoj, smeđoj, crnoj, srebrnoj i plavoj nijansi.

Uz ruževe više ne morate birati između boje i njege, jer ovi magično dobri ruževi duet su boje i njege. Četiri nijanse hidratantnih ruževa 'Rouge Dior Baume' od crveno koraljne do jarko ružičaste u jednom će potezu usnama podariti sjaj i boju te ih ujedno i hidratizirati svojom njegujućom formulom.

Poseban bombončić ove make-up kolekcije je ultra lagani 'Cheek & Lip glow Instant Blushing', koji izgledom podsjeća na lak za nokte, a u funkciji je sjajila i rumenila. Vedra koraljna boja probudit će obraze i dati im zdravi sjaj dok će se usne 'zarumenjeti' u prirodnoj boji nježnih koralja.

Cijelu kolekciju s cijenama proizvoda pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju