Prosidba osmišljena na originalan i poseban način uvijek će privući pažnju, a jedna od onih prosidbi za pamćenje dogodila se ovaj vikend u Beogradu. Ivan je smislio zaista originalnu prosidbu za koju mu je bilo potrebno čak 19 automobila

Ivan iz Beograda odlučio je zaprositi svoju djevojku Bojanu i ovaj vikend odveo ju je na most u beogradskoj općini Zemun. Bojana nije ni slutila što je čeka.

Zaista posebne zaruke odvijale su se ovaj vikend u Beogradu. Ivan je smislio nezaboravnu prosidbu za voljenu Bojanu

Dok su stajali na mostu prema njima je krenula kolona automobila, a na haubi svakog automobila bilo je zalijepljeno jedno oslovo. Dok je kolona prolazila ispod mosta, Bojana je pročitala:

'Bojana, udaj se za Ivana!'

Počela je plakati i svom Ivanu pala je u zagrljaj. Uskoro je na njenom prstu bio zaručničkih prsten, a cijeli događaj snimala je Bojanina prijateljica koja je uplakanoj budućoj mladenki rekla:

'Mačko, ništa ne brini, ponijela sam vlažne maramice i šminku. A sada slavlje!'

Ivanu su u prosidbi pomogli njegovi prijatelji iz beogradskoga kluba Alfa Romeo Klub Srbije koji su vozili automobile na kojima je bila ispisana prosidba. S obzirom da su u ovoj prosidbi sudjelovali limeni ljubimci, vjerujemo da je ona po guštu i najvećim frajerima.

U videu pogledajte kako je to izgledalo kada je Ivan zaprosio Bojanu.


Muškarci možda ne pokazuju često svoju mekšu stranu, ali to nije bilo slučaj s jednom reklamom za žvake. Pogledajte reklamu koja je rasplakala i muškarce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju