Lejla Filipović uvijek je mamac za poglede, pogotovo kada bira glamurozna rješenja za crveni tepih što je pokazala i na zagrebačkoj premijeri filma Oblik vode, koji je ove godine nominiran za 13 prestižnih nagrada Oscar

Galerija Lejla Filipović i 14. Oscar revija - 3 Lejla Filipović i 14. Oscar revija - 2 Lejla Filipović i 14. Oscar revija - 4 +3 Kristina Šalinović u haljini s potpisom ELFS-a
Lejla Filipović
blistala je na svečanom otvorenju 14. Oscar revije u Kaptol Boutique Cinema by CineStar u Zagrebu gdje je bio premijerno prikazan film "Oblik vode" redatelja Guillerma del Tora.

Bivša hrvatska misica plijenila je pažnju u večernjoj haljini s potpisom Aleksandre Dojčinović. Točnije, odabrala je prozirni model s prugicama koji je naglasio njezinu ženstvenu siluetu.

Lejla je haljinu sparila s crnim platformama otvorenih prstiju i pripadajućom pismom-torbicom, a cijeli stajling zaokružila dramatičnim make-upom te glamuroznom frizurom po uzoru na nekadašnje holivudske dive.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte i druge slavne žene koje su blistale na Oscar reviji. Lejla Filipović i 14. Oscar revija - 2 Lejla Filipović u haljini Aleksandre Dojčinović (Foto: Bojan Zibar)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju