Advent u Zagrebu službeno je otvoren 1. prosinca paljenjem prve adventske svijeće na Trgu bana Jelačića.

Galerija Prva dama zagrebačkog Adventa Elegantna i ženstvena kombinacija lijepe brinete Mnogim turistima za oko je zapelo ovo elegantno street style izdanje +4 Grace Kelly

Međutim, mnogi su i uoči službenog početka iskoristili priliku za šetnju centrom grada u kojem već neko vrijeme vlada pravo blagdansko raspoloženje.

Osim domaćih ljudi, nađe se tu i velik broj turista iz raznih zemalja koji uživaju u gradskom "šušuru", a za oko im zapnu i street style kombinacije hrvatskih ljubiteljica mode.

Mnogim turistima za oko je zapelo ovo elegantno street style izdanje Mnogim turistima za oko je zapelo ovo elegantno street style izdanje (Foto: Slaven Janđel)

Tako im nije promaklo ni damsko izdanje jedne lijepe brinete. Duga haljina s volanima i ružičastim točkastim uzorkom te crne gležnjače s visokom potpeticom okosnica su elegantne kombinacije koju je zaokružila crna bunda kojom se mlada dama zaogrnula.

Elegantna i ženstvena kombinacija lijepe brinete Elegantna i ženstvena kombinacija lijepe brinete (Foto: Slaven Janđel)

Upravo je zahvaljujući potonjem odjevnom komadu na zagrebačku špicu donijela dašak starog Hollywooda u kojem je crna bunda bila ultimativni simbol glamura i ženstvenosti te nije bilo filmske dive koja je nije nosila.

Elizabeth Taylor Elizabeth Taylor (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju