Cipele Gita koje su stekle reputaciju najudobnijih hrvatskih cipela, prvi put u prodaji imaju i zimske čizme. Ove slatkice rade se u crnoj, crvenoj i maslinastoj boji, a pomama za njima je tolika da ih neke žene žele kupiti u sve tri boje

Domaći brend cipela Gita-šik predstavio je prve zimske čizme u svojoj kolekciji, čizme Mare. Super udobne čizme izrađene su u potpunosti od kože te je i podstava od kože, a uz to i, kao i sve Gita cipele popularno zvane Gitice, imaju anatomski oblikovano ležište stopala od 1 centimetra pluta.

Cipele Gita koje su stekle reputaciju najudobnijih hrvatskih cipela, prvi put u prodaji imaju i zimske čizme

Mnoge žene i djevojke obradovat će i to što se ove čizme prilagođavaju širini lista noge jer sa strane imaju gumice koje se rastežu i tako prilagođavaju nozi. Koliko su prve Gita čizme oduševile ljubiteljice Gitica i one koje će to tek postati, jasno je iz komentara koje su ostavile na Facebook stranici Gita-šik.

Neke dame odmah su poželjele kupiti Gita čizme u svim bojama, a za sada su dostupne u crnoj, crvenoj i maslinasto zelenoj po cijeni od 850 kuna u trgovini (za online narudžbe u taj je iznos uračunata poštarina).

Prve Gita čizme za zimu su lagane, rađene su na širim i većim kalupima, a sa strane imaju elastičnu vezicu koja omogućuje korekciju širine sare, što će razveseliti sve one žene koje zbog jakih listova dosad nisu mogle kupovati visoke čizme.

Gita čizme uskoro će biti dostupne i u dvije nijanse smeđe te sivoj boji. Budući da su od prave kože, bez dodanih aditiva za zaštitu od vlage, deklariramo ih kao obuću za suho vrijeme, rekli su nam iz Gite te otkrili da uskoro planiraju premijeru još jednog modela čizama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju