Princeza od Walesa po prvi put se pojavila u javnosti na službenom događanju otkako je objavila vijest o bolesti s kojom se bori u posljednjih pola godine.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton Catherine Middleton sa suprugom i djecom došla je u Buckinhamsku palaču +5 Catherine Middleton u kočiji na ceremoniji Trooping the Colour

Princeza od Walesa ispratila je svoje troje djece – princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa – u kočiji na paradu Trooping the Colour – ceremonijalno događanje koje se svake godine izvodi na Paradi konjičke garde u Londonu.

Catherine Middleton
pridružit će se i kralju Charlesu, kraljici Camili i drugim starijim članovima kraljevske obitelji na balkonu Buckinghamske palače, te na taj način djelomično vratiti obavljanju svojih protokolarnih dužnosti.

Catherine Middleton u bijelom damskom izdanju Catherine Middleton u bijelom damskom izdanju (Foto: Profimedia)

Za ovu priliku odabrala je elegantnu kombinaciju u bijeloj boji. Nosila je bijelu midi haljinu s mašnom koju potpisuje omiljena joj dizajnerica Jenny Packham te odgovarajući fascinator Philipa Treacyja.

Izdanje je zaokružila bijelim salonkama brenda Jimmyja Chooa, malom Mulberryjevom pismom-torbicom te s nekoliko komada nakita - uključujući biserne naušnice Cassandra Goad.

Princeza od Walesa bila je odsutna od javnih dužnosti u posljednjih šest mjeseci dok je bila podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji i liječila se za oblik raka koji nije poznat javnosti.

Catherine Middleton u kočiji na tradicionalnoj ceremoniji Trooping the Color Catherine Middleton u kočiji na ceremoniji Trooping the Colour (Foto: Profimedia)

Naglašeno je kako se Catherinino pojavljivanje na paradi Trooping the Colour ne može smatrati povratkom u punom smislu te riječi niti prema cjelokupnom rasporedu.

Princeza je izjavila da je sebi dala prijeko potrebno vrijeme da se izliječi, pa kao i većina pacijenata oboljelih od raka ima svoje "dobre" i "loše" dane. U svojem kalendaru ima nekoliko protokolarnih dužnosti za koje se nada kako će moći obaviti tijekom ljetnih mjeseci.

Catherine Middleton s obitelji na balkonu Buckinghamske palače Catherine Middleton s obitelji na balkonu Buckinghamske palače (Foto: Profimedia)

Wow! Princeza Catherine odjenula se kao holivudska zvijezda i izazvala divljenje Švedska princeza Viktorija u Royal Albert Hallu Švedska princeza Viktorija i njezin suprug, princ Daniel Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2020. godine +4 Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2018. godine

Princeza od Walesa u kombinaciji s kojom je nemoguće pogriješiti Princeza od Walesa - 1 Princeza od Walesa - 2 Princeza od Walesa - 3 +2 Princeza od Walesa - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju