Osveta je tako slatka, a pogotovo kada je usmjerena na bivšu suprugu. Očajni Kevin Cotter iz Arizone se odlučio osvetiti bivšoj, koja ga je napustila nakon 12 godina braka. Pokazao je 101 način korištenja njezine vjenčanice

Kada ga je odlučila napustiti, Kevinova je supruga odnijela sve osim vjenčanice za koju mu je rekla da s njom može učiniti što god želi.

Nakon četiri mjeseca Kevin je došao na ideju i napravio web stranicu pod nazivom 'Vjenčanica moje bivše supruge' na kojoj je predstavio 101 način korištenja vjenčanice.

Ona tvrdi da on treba pomoć, on kaže da se tako rješava stresa!

Bijelu svilenu haljinu koristio je kao prostirku za jogu, konopac za preskakanje, otirač i podmetač za božićnu jelku, s njom je čistio čistio kopačke nakon nogometa, prao posuđe i vjetrobransko staklo na autu!

Ostavljeni suprug je postao prava senzacija na internetu, a zbog lude ideje gostovao je i na američkoj televiziji.

'Ovo je za mene vrsta terapije', rekao je ostavljeni i povrijeđeni Kevin.

Bivša supruga, s kojom ima sedmogodišnjeg sina i devetogodišnju kćer, ostavila ga je prije godinu dana te mu kao razlog navela želju da bude sama.

Svojim joj je ponašanjem Kevin dokazao kako je donijela pravu odluku, a bivšem je suprugu poručila kako bi trebao potražiti pomoć stručnjaka te otići na savjetovanje koje bi mu pomoglo da se riješi ljutnje i očaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju