Vjenčanja kao slavlja ljubavi, posvećenosti i vjernosti uvijek kod okorjelih romantičara izmame osmijeh te čak i suzu radosnicu. Skeptici koji se vade na poražavajuću statistiku razvoda na lijepe djeve u čarobnim vjenčanicama samo će odmahnuti rukom. Jedni i drugi u 2011. godini imali su materijala za komentiranje, a mi smo izdvojili 5 mladenki o kojima se najviše pričalo

Godina 2011. donijela je čak tri kraljevska vjenčanja. Osim Zare Phillips koja se zavjetovala bivšem igraču ragbija Mikeu Tindallu te Charlene Wittstock čije su suze na vjenčanju za monegaškog princa Alberta II. izazvale podijeljena mišljenja o novopečenom bračnom paru, najviše prašine izazvala je ceremonija na kojojoj su sudbonosno 'da' izrekli Kate Middleton i princ William.

Njihovo je vjenčanje pratilo nevjerojatnih dvije milijarde TV gledatelja širom svijeta, dok je vjenčanicu Sarah Burton za Alexander McQueen na izložbi pogledalo 345 tisuća posjetitelja Westimnster opatije i tako kraljevstvu osigurala zaradu od 8 milijuna funti.

>> 3 vjenčanice koje su osvojile svijet

>> Petra Eccleston blistala u vjenčanicu od 600 tisuća kuna

Svom prijatelju Johnu Gallianu nakon antisemtističkog skandala ostala je vjerna Kate Moss koja je odabrala njegovu boho-romantičnu vjenčanicu kada se udala za svoh partnera Jamieja Hincea.

Jedno od najskupljih vjenčanja godine bilo je ono Petre Eccleston za koje je tata Bernie izdvojio nevjerojatnih 20 milijuna funti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju