Kate Middleton čekaju trenuci koje sanjaju mnoge djevojčice. Život princeze i vjenčanje iz bajke poput mjehurića od sapunice barem na trenutak slatko zavode čak i najprizemnije kraljice realnosti. No, nakon što se raspline taj nježni mjehurić, jasno je da ostaju obaveze pratiteljice princa koje mnogim modernim damama baš i nisu na čarobnom popisu želja

Želite li maštati i izabrati svoju kraljevsku srodnu dušu donosimo vam 5 najpoželjnijih slobodnih prinčeva koji još uvijek traže svoju nježniju polovicu.

1. Britanski princ Harry
Jedan od medijski najeksponiranijih mladih prinčeva jest princ Harry. Dok je njegov stariji brat pažnju medija privlačio svojim odnosom s budućom suprugom Kate Middleton, on je to redovito činio raznovrsnim ispadima poput lizanja bradavica prijateljima, alkoholiziranim avanturama, nalakiranim noktima i sličnim ekscesima netipičnim za konzervativnu kraljevsku obitelj.
Ali zločesti dečki i bez pedigrea su privlačan mamac, tako da je ovaj dvadesetšestogodišnjak koji je nedavno postao kapetan zrakoplovstva na prvom mjestu najpoželjnijih slobodnih prinčeva.

2. Grčki i danski princ Philippos
Jedna od kuma 25 godina starog princa Philipposa bila je princeza Diana. Dva kraljevstva, grčko i dansko, u tituli su ovog mladića o kojem se zna tek da predano studira međunarodne odnose na američkom sveučilištu Georgetown University.

3. Monegaški princ Andrea Casiraghi
Anđeoski izgled sina Caroline od Monaca i unuka karizmatične holivudske ljepotice Grace Kelly privukao je mnogobrojne ljubiteljice kraljevskih dvora. Ovaj dvadesetsedmogodišnji horoskopski Blizanac se školovao u New Yorku te sudjelovao u humanitarnom radu u Senegalu i Tongu. Njegovo srce već nekoliko godina drži Amerikanka kolumbijskih korijena Tatiana Santa Domingo, no svadbena zvona još su uvijek jako daleko.

>> Princ William će biti bolji suprug od svoga oca

>> Princ Albert II se napokon zaručio

4. Luksemburški princ Guillaume
Jedan od najpovučenijih europskih prinčeva svakako je dvadesetdevetogodišnji princ Guillaume od Luksemburga. Njegova jedina romantična veza poznata javnosti ona je s nećakinjom norveške kraljice koja je završila 2003. godine. Dok neki zatvorenu privatnost cijene, drugi spekuliraju oko njegove seksualnosti.
Je li riječ o zlim jezicima razočaranim povučenim ponašanjem prijestolonasljednika koji govori njemački, francuski, španjolski i engleski ne znamo, ali je sigurno da će i ovaj princ sigurno naći svoju srodnu dušu.

5. Švedski princ Carl Philip
Jedanaest godina duge zaruke švedskog princa Carla Philipa prekinute su nakon što je u jednom noćnom klubu egzotična plesačica plesala u njegovom krilu sa zmijom oko vrata. Njegov avanturistički i 'nestašan' karakter dokazuje i odluka da postane vozač relija poput svog prastrica Bertila.
Trideset i jednu godinu star princ nije prvi u redu za nasljeđivanje krune, već je to njegova sestra, no vjerujemo da to nije preveliki minus za ovog skandinavskog šarmera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju