Morate priznati kako ste barem jednom u životu bili u situaciji zbog koje ste poželjeli da 'vas zemlja proguta', naravno radi se o neugodnostima koje nas nerijetko koštaju i dobrog ugleda. Otkrivamo 10 neugodnosti koje se događaju češće nego što se o njima priča

1. Rijetka, ali toliko neugodna situacija nakon koje i omiljeni šoping gubi na vrijednosti je ona kada nas tijekom zabave za koju smo obukli najnoviju dugo željenu haljinu, netko od nepoznatih uzvanika pristojno potapša po ramenu i pitanjem: 'Zar je doista toliko koštala?' jasno da do znanja kako na njoj još uvijek visi cijena.

Neugodnosti zbog kojih se crvenimo i nisu tako rijetka pojava, događaju se gotovo svima no o njima se malo priča

>>4 najveća neugodnjaka tijekom seksa

2. Ponekad nas lažni izgovori itekako mogu koštati neugodnosti. Dobro poznat trenutak brojnima je onaj kada zbog navodnog umora i iscrpljenosti otkažemo izlazak s prijateljem na kojeg tijekom večeri slučajno naletimo u klubu i to dok se super zabavljamo s drugom ekipom.

>>16 istina o muškarcima koje morate znati čim prije

3. Ovo vam se morate priznati i više puta dogodilo: krenuli ste dati poljubac
poznaniku prilikom susreta na što vam je on uzvratio rukovanjem...

4. Napokon ste se ohrabrili i najboljoj prijateljici otkrili sve što mislite o njezinom bivšem, a onda ste poželjeli da vas zemlja proguta jer ona vas zatekne obznanivši kako je pala pomirba s bivšim.

5. Prodavačicu u trgovini molite da vam donese odjeću u vašoj veličini kako bi je isprobali, nakon čega  vas ona ljubazno iznenadi sa dva broja većom veličinu od one koju nosite.

6. Nakon višesatnog uživanja na plaži shvatite da vam cijelo vrijeme društvo pravi končić tampona koji visi iz badića.

7. Tijekom vježbanja u teretani sa super zgodnim instruktorom pred kojim ulažete sav svoj napor kako biste izveli i najzahtjevnije vježbe dogodi vam se da...pustite 'vjetar'.

8. Situacija kada tajni mail osim jednoj kolegici, nakon slučajno stisnute naredbe 'reply-all' završi kod svih kao dokaz obožavanja kolege iz susjednog odjela, doista tjera na očaj.

9. Zadubili ste se u misao na par trenutaka te nakon 'osviješćivanja' shvatili da zurite u neznanaca koji vam čak uzvraća pogledom i to osvajača.

10. Upoznaju vas s frajerom za kojeg nakon što pružite ruku shvatite da je to onaj isti s kojim ste proveli tajnu i nezaboravnu noć pod plahtama. A on hladno uzvraća rukovanjem i predstavljanjem kao da vas nikada prije nije vidio...
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju