Borba protiv ženinog najgoreg neprijatelja - celulita čini se nikada ne prestaje, a bitku nisu pobijedile niti brojne poznate ljepotice koje na svoj izgled troše puno novaca, truda i vremena

Najbolji primjer su svakako javna događanja na kojima zvijezde blistaju punim sjajem, no unatoč svim trikovima uvijek se pronađe pokoja bezobrazna rupica koja izviri iz njihovih zategnutih, njegovanih i vitkih bedara, posebno u zahtjevnim sjedećim pozama poraćenim izazovnim kratkim i otvorenim toaletama.

Takvu pozu zazuzela je i lijepa Kate Hudson koja se pojavila na Tiffany's Blue Book balu za koji je odabrala romantičnu svjetlo plavu haljinu ukrašenu zavodljivim visokim prorezom.

I dok je tijekom poziranja na crvenom tepihu svaki detalj bio na svom mjestu sjedenje je ipak jedna druga priča koja zahtjeva iskustvo te se smatra vrlo rigoroznim testom na celulit.

U društvu kolegica Kate se opustile i prekrižila noge, a visoki razrez je u trenu otkrio njezina njegovana, vitka bedra.

No ako ste pomislili da zvijezde nemaju celulita, varate se jer na tom su strogom testu do sada su 'pale' brojne ljepotice poput Nicole Kidman, Heidi Klum, Mischa Barton te mnoga druga poznata imena.

No postoje i one koje vrlo uspješno vode bitku protiv omraženog celulita, a definitivna pobjednica svakako je Jennifer Lopez. Ova zvijezda toliko uspješno obavlja posao zvijezde da joj se pogreške kod poziranja gotovo nikada ne događaju. Uvijek maksimalno dotjerana i spremna J.Lo točno zna što treba učiniti kako bi ispala besprijekorna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju