Tko kaže da dlake nisu u modi? Najnovija anketa je pokazala da više od polovice žena preferira prirodne, dlakave muškarce. Na prvom mjestu su brkovi i brada, posebno oni od tri dana koja nas podsjeća na Georgea Cloonija

 

Što je muškarac bez brkova i brade? Iako na prvu ova izjava zvuči smiješno i zastarjelo, najnovija istraživanja su pokazala kako većina žena preferira dlakave muškarčine.

Dokazano je kako žene muškarce s bradom smatraju puno seksepilnijima i muževnijima od onih uredno obrijanih

Jedan od začetnika novije generacije blažeg oblika dlakavaca bio je i George Clooney koji nam je zorno pokazao kako seksi može izgledati brada od tri dana, a njegovim su stopama krenuli Hugh Jackman, Brad Pitt, kao i nezaobilazni Johnny Deep.

Dokazano je kako žene muškarce s bradom smatraju puno seksepilnijima i muževnijima od onih uredno obrijanih.

Takav imidž koji podsjeća na zločeste dečke poput Colina Farrela, Gerarda Butlera ili legendarnog  Clinta Eastwooda oduvijek je izluđivao pripadnice ljepšeg spola.

No kako sve ne bi ostalo samo na bradi i brkovima, više od polovice žena preferira i dlake na tijelu, točnije na prsima i leđima.

>> Dlakave noge su opet u modi?!

>> Seksi David Beckham ima najružniju bradu!

Obrazloženje je da muškarci koji su prirodno bez dlaka ili oni koji se redovito depiliraju izgledaju preženstveno.

Zaključak bi bio da bez obzira na nove muške trendove koje nameću mediji žene još uvijek vole prirodne, sirove muškarce, što bi značilo da je depilacija out, a ljubavni tepih ponovno in.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju