Iako na spomen Christine Aguilere i Cher ne vidimo nikakvu poveznicu, ove dvije pjevačice zajedno su posjetile premijeru filma 'Burlesque'. I dok je Christina dugom haljinom pokrila svoje obline, 34 godine starija super baka ponosno je otkrila što god je mogla

Na Svečanoj premijera filma 'Burlesque' poznate ljepotice prošetale su se crvenim tepihom maksimalno dotjerane.

Među brojnim zvijezdama odjevenim u raskošne haljine svih boja i krojeva najviše su se istaknule dvije dame koje su svojim kontrastnim izgledom i stajlingom plijenile pažnju.

Christina Aguilera pojavila se u ekstra dugoj svečanoj toaleti lisno zelene boje, otvorenih ramena koja je pokrila vitku liniju tridesetogodišnje pjevačice.

Kao pratnja plavoj Christini bila je super baka Cher koja je odvažno pokazala obline koje i u 64 godini života uspješno održava.

Crna mini haljina svjetlucavog materijala ukrašena čipkom otkrila je sve što je mogla, a u prvom planu našao se njezin duboki, raskošni dekolte.

>> Pun pogodak izblajhane Christine Aguilere


>> Cher i Tina: Seksi bake u tajicama

Iako je između ove dvije zvijezde čak 34 godine razlike one su uspješno razbile generacijski jaz  pa zajedno provode i privato vrijeme.

Aguilera koja se još uvijek bori s nedavnom rastavom braka izjavila je kako joj Cher pomaže svojim savjetima te da ju smatra iskusnom mentoricom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju