Ona je jedan od Victorijinih anđela i zaštitno lice najseksepilnijeg donjeg rublja na svijetu te majka jednoipolgodišnje djevojčice Anje Louise u čijem je društvu provela odmor. Na svaki njihov korak je pazio Anjin otac Jamie Mazur

Alessandra je djevojčicu Anju Louise rodila u kolovozu 2008. u Brazilu, a na pistu se vratila iste godine u studenome. Za nju je majčinstvo 'mačji kašalj' jer je Anja Louise prekrasno i dobro dijete, a u njezinom odgoju joj uvelike pomaže dečko Jamie Mazur s kojim je u vezi od 2005. godine.

Alessandra je mama sa zavidnom manekenskom karijerom i tijelom za kojim uzdišu muškarci.

>> Seksi anđeo Alessandra Ambrosio na plaži

>> Jaaako seksi obljetnica uz vruće 'anđele'

Obitelj je provela nezaboravne dane na plažama Malibua, a najsretnija je bila jednoipolgodišnja Anja Louise koja je pokazala da ima mamine gene i da će i ona jednog dana šetati modnom pistom.

Ipak, kada je tata Jamie rekao dosta i dignuo djevojčicu u naručje poslušno ga je zagrlila i krenula dalje u njegovom naručju.

Alesandra je uz Mirandu Kerr glavni Victorijin anđeo, a nedavno su se mnogi obrušili na njezin izgled koji se ne podudara s tipičnom slikom ženstvenog tijela. usprkos negodovanjima ona je lice koje nam iz godine u godinu otkriva trendove u donjem rublju i kupaćim kostimima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju