Modno događanje Fashion.hr okupilo je brojna poznata imena koja su u 5 paviljonu Zagrebačkog velesajma sa zanimanjem pogledali kako domaći dizajneri vide modu za proljeće 2012. Najupečatljivija je svakako bila Alka Vujica i to zahvaljujući velikom crvenom šeširu s kojim je začinila svoj stajling

Pred objektivima fotoaparata osim manekenki koje su nosile revije domaćih dizajnera pozirali su i slavni. Uz želju za dobrom porcijom mode na Zagrebački velesajam su stigli i kako bi pokazali svoj osobni modni izričaj.

>> Vedrana Linardić: Sjajna zvijezda prve večeri Fashion.hr-a

Marko Grubnić koji se i sam vinuo u dizajnerske vode te lansirao svoju prvu kolekciju 'Gossip' za tu se prigodu zaogrnuo krznom, a lice je poput dive sakrio iza tamnih sunčanih naočala.

>> Iva Jerković u zagrljaju ljubičaste svile

Najupečatljiviji stajling među uzvanicima imala je kantautorica i pjevačica Alka Vujica. Uz bijelo odijelo s crvenim printom nosila je crveni šešir širokog oboda te jarko crveni ruž na usnama.

Na sigurno su zaigrale Emilija Kokić, Marijana Batinić i Ivana Delač Đolo koje su odabrale crno, a jednostavnu zelenu haljinu odjenula je Matija Vuica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju