Nova pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara u teretani se priprema za snimanje spota za pjesmu 'Još se ne bi udala'. Priznaje da inače nije veliki poklonik vježbanja, no u dizajnerskim haljinicama na sceni ipak izgleda odlično

Dobar glas i vrhunski stas su kvalitete pjevačice Magazina Andree Šušnjare koja je estradu pokorila s dva singla koji jednostavno ne izlaze iz glave.

'Svidjela se nama Andrea još davne 2004. kad se na izboru za hrvatsku predstavnicu na Euroviziji pojavila niotkud, zablistala i osvojila drugo mjesto', kažu za svoju pjevačicu članovi Magazina.

'Sijamski blizanci' i 'Kemija' svima su pokazali da je glas mlade Andree u vrhunskoj formi, a što se stasa tiče, za njega se brine  fitness centar Collum.

Iako u teretani nije čest gost ovih se dana priprema za snimanje spota za novu pjesmu 'Još se ne bi udala'. Andrea se okušala u trčanju, dizanju utega pa čak i boksa.

Riječ je o trećoj pjesmi koju je otpjevala s grupom Magazin. Vjeruje da se sada riješila epiteta 'nove pjevačice'. No, više od tog naziva smeta je usporedba s bivšim predstavnicama Magazina.

'Smatram da je svaka od na svoj način obilježila razdoblje provedeno u toj 'instituciji', rekl aje Andrea koja nije zavidna prethodnicama na uspješnoj solo karijeri.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju