Usprkos savršeno sretnoj slici najpoželjnijeg para na svijetu, Angelina se u posljednje vrijeme osjeća kao da je u klopci, a veza s Bradom ju sve više guši zbog njegove opsesije s bivšom suprugom

Oni koji dobro poznaju lijepu glumicu kažu kako bi ona stara Angie odavno prekinula mučenje i otišla, no šestero djece je otegotna okolnost.

>> Brad tvrdi: Jennifer Aniston je očajnica!

>> Brad Pitt priznao: Varao sam Jennifer

Razlog nezadovoljstva je činjenica da Brad nikako ne želi prekinuti sve veze sa slobodnom i vrlo seksepilnom bivšom suprugom Jennifer Aniston, otkriva izvor blizak paru.

Brad se razveo od Jennifer 2005., a razlog je bila veza koju je započeo s Angelinom na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'.

>> Angelina oduševila i s mršavim nogama

>> Strastvena Angelina u ljutnji skida Brada

'Nekada presretna Angie sada je dotakla onu točku u vezi kada ju sve guši i više nije sva svoja', otkrio je bliskli izvor američkom tabloidu National Enquirer.

Jennifer je non stop uključena u Bradov život, a Angelini je ta priča već toliko dosadna da se osjeća zarobljeno u njoj i ne može pronaći izlaz.

Ipak, nada se kako će ona i Brad pronaći rješenje za izlaz iz teške situacije, no ono nije na vidiku pa sve nade polaže u preseljenje u Washington gdje će energiju usmjeriti u političku karijeru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju