Ljepotici kao što je Angelina Jolie malo je potrebno da zablista. Atraktivnu glumicu u posljednje vrijeme ne viđamo često na crvenom tepihu pa je svako njezino pojavljivanje na javnim događanjima pravo osvježenje

Angelina Jolie  je sudjelovala na događanju 'Women in the World' koji okuplja najuspješnije žene svijeta koje se svojim društvenim radom bore za prava žena. Popularna brineta za ovu je priliku odabrala pomalo neobičnu haljinu u dva dijela.

>> Angelina Jolie: Preduga haljina na turski način

Dugačka, široka haljina u kaki boji decentnog dekoltea ukrašenom trakom s kićankama u potpunosti je prekrila njeno tijelo i u prvi plan stavila prekrasno lice. Drugi dio haljine veže se za dugi, crni plašt širokih rukava koji se vukao crvenim tepihom.

>> Angelina Jolie: Zgužvana haljina lijepe humanitarke

Savršen ukras neobične toalete bila su njezine romantične tek primjetne lokne boje meda koje su prirodno padale preko ramena lijepe Angeline te crne cipele otvorenih prstiju.

No ovo nije jedina plašt kombinacija za koju se Angelina odlučila za javna događanja. Još prošle godine odabrala je sličan stajling čak četiri puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju