Jutros je jedan izvor blizak Angelini Jolie i Bradu Pittu prišapnuo kako je lijepa glumica ponovno trudna, no ipak se predomislio i dojavio medijima kako je šestero djece za sada dosta slavnom paru

Nakon što je tabloid 'Stars' objavio da je Angelina ponovno trudna, magazin 'People' je demantirao tu vijest. Tvrde kako je izvor blizak paru potvrdio da glumica nije trudna te da je šestero djece za sada i više nego dovoljno u obitelji Jolie-Pitt.

Nakon što se digla frka i panika oko razvoda između Angeline Jolie i Brada Pitta u koji su navodno bili sigurni i njihovi najbliži, stišala se bura i zlatni holivudski par nastavio je svojim glamurozno-nomadskim načinom života.

Nakon što su brzinski posjetili Bosnu i Hercegovinu nastojeći skrenuti pažnju na problem izbjeglica, vratili su se u Italiju gdje Angelina Jolie s Johnnyjem Deppom snima film 'The Tourist'.

I dok tabloid 'Star' piše kako se glumica zbog drugog stanja na snimanju svakodnevno susreće s jutarnjim mučninama, ona i dalje snima uz Deppa, a Bradovi roditelji u Veneciji čuvaju djecu.

>> Angelina Parižankama održala lekciju stila

>> Angelina Jolie: 'Imat ćemo još djece'

Osim što tvrdnju temelje na neimenovanom izvoru koji kaže kako je Angie u trećem mjesecu trudnoće, kao dokaz ističu njezin zaobljeni trbuščić te još jednu zaposlena dadilju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju