Angelina Jolie stigla je danas u Zagreb te prošla najglamuroznijim crvenim tepihom na kojem su je dočekali brojni obožavatelji. Nasmijana i odlično raspoložena glumica odlučila je provesti sat vremena u razgovoru s novinarima i fotografiranju s obožavateljima. Prije same premijere filma 'U zemlji krvi i meda' Angelina će pred odabranom publikom u kino dvorani održati govor

Rastrgana između premijera svog redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda' Angelina Jolie ne skida osmijeh s lica, a odlično raspoloženje ponijela je iz Francuske gdje je premijeru pohodila u društvu Brada Pitta u Zagreb gdje je obožavatelje odlučila pozdraviti sama.

'Zagreb je fantastičan, zaista sam oduševljena. Nisam znala kako će biti, ali atmosfera je ugodna i odlična. Lijepo je, ovo je lijepa večer', otkrila je Angelina pred kamerama Nove TV.

>> Lijepa Angelina i šarmantni Brad osvojili Sarajevo

>> Angelina pronašla haljinu koja prikriva sve nedostatke

Upravo je poznata holivudska glumica u Zagreb donijela glamur kakav do sada nismo imali prilike vidjeti, a crveni tepih dugačak 60 metara u kinu gdje će premijerno biti prikazan njezin film ispunjen je obožavateljima.

Odabirom haljine nije zasjenila ni Sarajevo, ni Pariz, no odlično odabrana boja koja pristaje njezinom licu dodatno ju je proljepšala, a poseban sjaj kojim je blistala za vrijeme druženja s obožavateljima te pripadnicima medija mnogi će pamtiti još dugo. Ipak, ne dolazi nam zvijezda poput nje baš svaki dan!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju