Angelina Jolie je zablistala na premijeri svog novog filma 'Salt' u Los Angelesu na koju ju je dopratio friško obrijani suprug Brad Pitt. U kratkoj svjetlucavoj haljini glumica je izgledala zadovoljno i prekrasno

Njoj ide sve, majčinstvo, karijera, uzgoj kokoši, upravljanje avionom i još toliko toga, a kada treba zablistati i pokazati se u najboljem svijetlu Angelini i to uspije.

Glumica koja je zbog načina života i raznih dijeta i detoksikacijskih tretmana gotovo na rubu anoreksije, ovaj put je uspjela sakriti premršave noge. U kratkoj crnoj haljini s raspuštenom kosom i malo šminke izgledala je odlično, a osmijeh je kao i uvijek bio njezin najveći ukras.

Ona je jednostavno jedna od najljepših holivudskih glumica i najljepših žena na svijetu koja uz uspješnu karijeru uživa i u skladnom obiteljskom životu uz troje posvojene i troje biološke djece.

>> Angelina se konačno primila kuhače

>> Angelina: Ne želi brak, no planira sedmo dijete!

Uz nju je i jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu Brad Pitt pa se nekako ne možemo oteti dojmu, da je bez obzira na trzavice među njima, osmijeh na licima kada su zajedno uistinu iskren!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju