Prepoznatljiva 'bandage' haljina Herva Legera koja ne trpi kilograme niti nepravilnosti na tijelu bila je odabir najljepše holivudske trudnice koja očarava prirodnom ljepotom i elegancijom

Prelijepa Camila Alves zahtjevnu haljinu odabrala je za premijeru filma 'Killer Joe' u kojem glavnu ulogu igra njezin suprug Matthew McConaughey.

>>Haljina koja ne podnosi bokove ni kile

Izborom haljine koja je postala miljenica zvijezda diljem svijeta i koja ne trpi lošu građu tijela, manekenka je ponosno istaknula trudnički trbušćić i pritom naglasila atraktivnu figuru.

>>Camila Alves: Tropska ljepota na holivudskim brežuljcima

Tirkizno plava haljina zatvorenog dekoltea obavila je tijelo preplanule manekenke, dok su crne trake ušivene po dužini i širini haljine preklopljene u križ ispod grudi vizualno stanjile njezinu zavidnu figuru.

Valovita raspuštena kosa doprinijela je dojmu senzualnosti zgodne trudnice koja je blistala u društvu supruga. Najljepši holivudski par već ima dvoje djece, 4 godine starog Levija i dvogodišnju kćer Vidu, a uskoro će se njihovoj sipmatičnoj obitelji pridružiti i peti član..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju