Magazin 'Harper's Bazaar' jesenskoj depresiji suprotstavit će se rujanskim izdanjem nazvanim 'Very Sexy'. Za naslovnicu tog jako vrućeg izdanja izabrana je Beyonce, pjevačica koju podjednako vole žene i muškarci. U fotografijama snimljenima za časopis također će uživati i jedni drugi. Možda zbog različitih razloga, ali s jednakim oduševljenjem

U mjesecu kada će navršiti svoj trideseti rođendan, Beyonce će zablistati na naslovnici časopisa' Harper's Bazaar' čije je izdanje u rujnu nazvano 'Very Sexy'.

Za potrebe snimanja pjevačica je otputovala u Pariz gdje ju je u jednom od simbola Pariza i luksuza, proslavljenom hotelu 'Ritz', dočekala ekipa spremna od nje napraviti još zavodljiviju ljepoticu.

U raskošnom apartmanu' Imperial', ukrašenom brokatom, pozlatom i baršunastim zavjesama Beyonce je pozirala u haljinama Armani Privea, Hermesa, Lanvina i Alaie te tako bez imalo muke pokazala svoju ženstvenost u apsolutno glam izdanju.

Pjevačica koja je inspirirala mnoge žene u časopisu je progovorila i o svom koncertu u Egiptu kojem je prethodila kampanja ultra-konzervativnih islamista, kako tvrde, jer njezini nastupi i pjesme potiču na seks.

'U publici su bile žene lica prekrivenih burkama. Pjevale su sa mnom 'Irreplaceable'. To je stvarno bilo fantastično! Neki od muškaraca su se stvarno uzrujali i vjerojatno su htjeli da im supruge uopće nisu tamo' priznala je pjevačica.

>> Beyonce: Uska haljina u kojoj je nemoguće hodati

>> Neuvjerljiva divlja strana dobrice Beyonce

Većina žena danas bježi od riječi feminizam, no lijepa Teksašanka tvrdi da je uvijek bila za borbu za ženska prava.

'Mislim da meni osobno to nije nužno posebno definirati. To mi je jednostavno prirodno i osjećam kao da za to živim. Možda bismo feminizam mogli nazvati drugačije, 'bootylicous' na primjer' dosjetila se Beyonce.

Zavirite iza kulisa snimanja editoriala za 'Harper's Bazaar':

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju