Eva Longoria svoj je trideset i peti rođendan sa prijateljima i obitelji proslavila u Londonu. No, osim zbog tulumarenja Eva je u britansku metropolu stigla i radi humanitarnih razloga

Holivudska latino džepna Venera Eva Longoria, ovog je vikenda u Londonu sa svojim suprugom Tonyjem Parkerom i prijateljima proslavila svoj trideset i peti rođendan.

Osim što se zabavljala u jednom od najpoznatijih klubova, Cuckoo clubu, bila je domaćica humanitarne večeri na kojoj je i primila nagradu za svoje zalaganje u udruzi 'Eva's Heroes' posvećenoj djeci s posebnim potrebama.

Eva Longoria: 'Istina o mom celulitu'

'Iznimno sam sretna što sam odrastala sa sestrom koja je osoba s posebnim potrebama. Moja je majka zbog nje postala učiteljica za takvu djecu, tako da sam sa svim aspektima ovog ograničenja upoznata od trenutka kada sam počela govoriti i hodati' tom je prilikom obznanila Longoria.

Zašto se Eva Longoria kiselo smije?

Na tom se događaju pojavila u satenskoj vatreno crvenoj toaleti koja je naglašavala njezine zaobljene bokove te u potpunosti otkrila leđa. S tim bi se glamuroznim izdanjem zasigurno oduševio i lik koji ju je proslavio, luksuzom inficirana Gabrielle Solis.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju