Ovih dana J. Lo ima prilično zgusnut raspored ispunjen njezinim humanitarnim djelovanjem koji uz sve ostalo uključuje i poziranje pred kamerama u najrazličitijim haljinama. Nakon mini varijanti haljina, odlučila se na lepršavu, ali pomalo bolnu vintage haljinu

Pjevačica, glumica, glazbena producentica i vlasnica čak 6 mirisa sa svojim imenom, Jennifer Lopez ovih dana u New Yorku sate i sate provodi isprobavajući haljine te provodeći vrijeme kod frizera i u društvu vizažista.

Svemu se tome podvrgnula u ime društveno korisnih akcija u kojim sudjeluje.

Tako je u ultra svjetlucavoj haljini otkrila svoj plakat na Times Squareu u sklopu projekta posvećenog poticanju kreativnog razvoja djece, dok je u bijeloj haljini 'obogaćenoj' vidljivim crnim grudnjakom ulicama američkog velegrada slavila svoje latino porijeklo.

Istog se dana na brzinu presvukla u zlatnu haljinu dubokog izreza te prisustvovala humanitarnom koncertu u kazalištu Apollo.

U ponedjeljak je pak sa suprugom Marcom Anthonyjem nastupala na 'Samsung's 9th Annual Four Seasons of Hope', događaju posvećenom zdravstvenoj skrbi majki i djece.

Za crveni tepih tog hvalevrijednog događaja Jennifer Lopez izabrala je ne pretjerano laskavu haljinu koja čak djeluje i pomalo bolno. Iako lepršavog materijala kreacija u predjelu grudi, ali i trbuha ima dva metalna prstenakoja su se, bez obzira na čvrsto tijelo pjevačice, utisnula u kožu.

>> J.Lo: Je li otkriveni grudnjak slučajnost?

>> J.Lo prošla i najstroži test na celulit

Neobičan gornji dio haljine latino divi baš i ne pristaje, a haljina u kojoj je na događaj jest više minimilistička, ali na njezinom tijelu znatno više seksi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju