Tko se tuče taj se voli je stara izreka koja bi se lako mogla primijeniti na bivše supružnike Brada Pitta i Jennifer Aniston. On tvrdi kako Jen radi očajne poteze samo da bi privukla njegovu pažnju, ona naravno, odmahuje glavom

Od razvoda braka koji se raspao zbog zavodljive Angeline Jolie prošlo je pet godina, no dvoje bivših supružnika kao da ne mogu zaboraviti jedno na drugog u potpunosti.

Nakon govorkanja kako je Jennifer njegovo rame za plakanje teda nakon svake svađe s Angelinom odlazi k njoj, Brad je sada zaključio kako je njegova bivša supruga očajnica!

>> FOTO: Ukleti zagrljaji Jennifer Aniston

Tu tvrdnju je izazvalo njezino pojavljivanje na naslovnici Bradovog omiljenog časopisa Architectural Digest u kojem je Jennifer Aniston pokazala svoju preuređenu kuću.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca tvrdi kako ona uopće n evoli arhitekturu, a to što je napravila je jadno i očajno.

'Jennifer je uvijek ismijavala Bradovu strast za arhitekturom, a to što je napravila je potez očajnice koja želi privući pažnju', rekao je izvor blizak glumcu koji se na naslovnici tog časopisa pojavio prošle godine.

Lijepa Jen na sve odmahuje glavom!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju