Angelinu Jolie krasi naslovnicu časopisa 'Parade' i izgleda fantastično kao i uvijek. Lijepa glumica se u intervjuu raznježila te raspričala o svojoj obitelji i ljubavi koju Brad Pitt gaji prema njoj

Angelina Jolie u posljednje vrijeme svoju obitelj stavlja u prvi plan.

Osim što je nedavno u intervjuu spomenula kako želi i sedmo dijete, te kako postoji mogućnost za prestanak glume, ljepotica je za časopis 'Parade', na čijoj je i naslovnici, odlučila otvoriti dušu te detaljno opisati osjećaje prema djeci i Bradu Pittu.

'Brad i ja volimo biti zajedno, trebamo jedan drugoga i za to uvijek pronalazimo vremena. On me voli i u potpunosti me poznaje. I djeca me vole, znaju sve moje mane i vrline što me maksimalno ispunjava,' izjavila je lijepa glumica dodajući kako joj najveći problem predstavljaju paparazzi koji remete njihovu intimu.

Raspričala se i o usklađivanju obveza dodavši kako je to doista teško, ali kako se i ona i Brad trude svoje slobodno vrijeme maksimalno posvetiti obitelji te da nikada nisu bili razdvojeni dulje od tri dana.

>> Angelina: Ne želi brak, no planira sedmo dijete!

>> Angelina Jolie sakrila kvrgava koljena

S obzirom na njihov posao te ograničeno slobodno vrijeme, više ne izlaze na zabave već su postali, kako kaže 'pravi mamica i tatica u pidžamama'.

No unatoč njezinim izjavama o prestanku karijere Angie je još uvijek aktivna pa ćemo ju uskoro moći vidjeti i u najnovijem špijunskom trileru 'Salt' čija se premijera u Američkim kinima očekuje krajem mjeseca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju