Canterburyjski nadbiskup Rowan Williams, duhovni vođa Anglikanske crkve, vjenčat će britanskog princa Williama i njegovu zaručnicu Kate Middleton u travnju ove godine, objavio je u srijedu prinčev ured

Ostale pojedinosti o kraljevskom vjenčanju otkrivaju da će se Kate Middleton na prijam u Westministersku opatiju dovesti automobilom od zgrade parlamenta do Buckinghamske palače.

William, sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane, te nasljednik trona, objavio je zaruke sa svojom dugogodišnjom djevojkom Kate u studenom 2010. nakon gotovo desetljeća udvaranja.

>> Princ William će biti bolji muž od svog oca!

>> Princ William se srami svoje ćelavosti!

Već su objavili da će se vjenčati 29. travnja u tisuću godina staroj Westministerskoj opatiji, gdje je bio održan pogreb princeze Diane. Po najavi, ceremonija vjenčanja trebala bi početi u 11 sati. Nakon vjenačnja par će se kočijom provozati Londonom kao što su to učinili Charles i Diana trideset godina prije njih.

Kraljica Elizabeta par će primiti u Buckinghamskoj palači i za njih prirediti prijam, a Williamov otac princ Charles organizirat će privatnu večeru te nakon toga bal za 'novopečeni bračni par, njihove bliske prijatelje i obitelj'. (Hina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju