Francuska prva dama Carla Bruni-Sarkozy izjavila je za Sky News da je njezin suprug, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy nikada ne bi prevario i njihovu ljubavnu priču opisala kao bajku

Strani mediji i internetski portali, naime, posljednjih dana bruje o tome da je pukla veza između Sarkozyja i Carle Bruni, te da su se oboje već utješili novim ljubavima.

Tako se Bruni, prema glasinama, upustila se u vezu s francuskim pjevačem Benjaminom Biolayem dok se francuski predsjednik našao u naručju svoje ministrice za zaštitu okoliša.

Bajkovito je koliko sam sretna bila što sam se zaljubila u 40. godini i srela nekoga s kim se mogu vjenčati, rekla je Carla

Razgovor Carle Bruni za Sky snimljen je prošloga tjedna, prije nego li se spomenuta afera pojavila u javnosti, ali joj je novinar postavio pitanje vjeruje li ona svome suprugu s obzirom na njegove navodne brojne ljubavne afere prije njihova braka.

I Sarkozy i Carla Bruni imaju ljubavnike!

'Jako mu vjerujem. On nikada ne bi varao. Možete li ga zamisliti da to čini?', rekla je Bruni.

Također je naglasila kako je zahvala što je upoznala Sarkozyja. 'Stvarno je bajkovito koliko sam nevjerojatno sretna bila što sam se zaljubila u 40. godini i srela nekoga s kim se mogu vjenčati', rekla je.

Nicolas i Clara Bruni vjenčali su se 2. veljače 2008., nakon što su se upoznali na večeri kod zajedničkog prijatelja u jesen 2007. Francuski predsjednik upravo se bio rastao od svoje druge supruge Cecilije Ciganer-Albeniz, bivše supruge francuskog televizijskog voditelja Jacquesa Martina i trenutačne supruge poslovnog čovjeka Richarda Attiasa.

Carla Bruni-Sarkozy postala je tako treća supruga francuskog predsjednika. Ona je prije veze sa Sarkozyjem bila poznata po brojnim aferama s muškarcima i često je bila na prvim stranicama francuskih novina.

Bivša manekenka ima sina s filozofom Raphaelom Enthovenom.
Elizejska palača nije željela komentirati tračeve o pucanju ljubavi između predsjedničkog para. (Hina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju