U iščekivanju kraljevskog vjenčanju kada se pratio svaki pokret buduće vojvotkinje Catherine Middleton, mediji su sa svakim danom sve bližim grandioznom događaju dokumentirali i njezinu sve mršaviju figuru. Za mladenke nije neuobičajeno da u želji da zablistaju malo korigiraju liniju, ali sve tanašnija silueta ove mlade dame osigurala joj je status uzora na pro-anoreksija web stranicama

Kao djevojka princa Williama, Catherine Middleton bila je djevojka zdravoh proporcija konfekcijskog broja 38. Prije nego li ju je cijeli svijet vidio u tamno-plavoj haljini u kojoj je s budućim suprugom objavila zaruke započelo je njezina prevelika osvještenost o kilaži.

U toj je kreaciji, ženstvenog kroja i naglašenog struka, izgledala zdravo i vitko te je odavala sliku žene koja zna kako održavati formu.

No, svaka njezina sljedeća fotografija odavala je sve mršaviju figuru te je čak na američkoj turneji gdje se susrela i s Nicole Kidman, mršava glumica izgledala glomazno pored elegantne vojvotkinje.

Sve je to utjecalo da se njezino ime nađe na listi uzora ozloglašenih pro-anoreksija stranica koje postiču na poremećaje u prehrani.

>> Je li Catherine Middleton na korak od anoreksije?

>> Catherine Middleton: Mršave ruke poput Madonninih

Glasnogovornik vojvotkinje čije je garderoba s konfekcijskog broja 38 'spala' na broj 34 to nije želio komentirati, a navodno je jedan od prijatelja vojvotkinje rekao kako će ona time zasigurno biti zgranuta.

Na listi 'uzora' također se nalazi i njezina sestra Pippa te Mary Kate Olsen.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju