Nakon što je Catherine Zeta Jones gubitkom kilograma istopila svoju poznatu zaobljenu figuru, izborom haljina neuspješno je pokušala 'podebljati' svoj izgled

Ljepotici velškog porijekla, Catherine Zeta-Jones elegancija je oduvijek dobro pristajala. Uske i dekoltirane haljine također su bile pun pogodak kojim je naglašavala svoju ženstvenu figuru.

No, gubitkom kilograma glumica je izgubila i dio svog šarma te se sve više približila premršavim i koščatim ženama Hollywooda.

Svoju mršavost, ističe, duguje svakodnevnim izvedbama mjuzikla u 'A Little Night Music' na Broadwayu te brigom za svoje dvoje sinova, devetogodišnjim Dylanom i sedmogodišnjim Carysom.

Na dodjeli nagrada 'Society's Chaplin Award' u New Yorku Zeta-Jones na kojem je odato priznanje i njezinom suprugu Michaelu Douglasu, pojavila se odjevena u haljinu s potpisom Marchese.

Crna haljina, koja se zbog aplikacija i korištenih materijala nikako ne bi mogla nazvati malom i suptilnom, nije baš pristajala tamnokosoj ljepotici. Ukrašena ružama od tila kojim je i prekrivena, haljina djeluje preglomazno za njezinu vitku figuru.

>> VIDEO: Nestala vatrena ljepote Catherine Zete-Jones

>> Fotoshop, retuširanje i novo lice Zete-Jones

No, cijeli dojam popravile su crne Sergio Rossi gladijatorske sandale koje su ublažile pomalo 'trash' izgled inače elegantne oskarovke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju