Nakon što je Catherine Zeta Jones gubitkom kilograma istopila svoju poznatu zaobljenu figuru, izborom haljina neuspješno je pokušala 'podebljati' svoj izgled

Ljepotici velškog porijekla, Catherine Zeta-Jones elegancija je oduvijek dobro pristajala. Uske i dekoltirane haljine također su bile pun pogodak kojim je naglašavala svoju ženstvenu figuru.

No, gubitkom kilograma glumica je izgubila i dio svog šarma te se sve više približila premršavim i koščatim ženama Hollywooda.

Svoju mršavost, ističe, duguje svakodnevnim izvedbama mjuzikla u 'A Little Night Music' na Broadwayu te brigom za svoje dvoje sinova, devetogodišnjim Dylanom i sedmogodišnjim Carysom.

Na dodjeli nagrada 'Society's Chaplin Award' u New Yorku Zeta-Jones na kojem je odato priznanje i njezinom suprugu Michaelu Douglasu, pojavila se odjevena u haljinu s potpisom Marchese.

Crna haljina, koja se zbog aplikacija i korištenih materijala nikako ne bi mogla nazvati malom i suptilnom, nije baš pristajala tamnokosoj ljepotici. Ukrašena ružama od tila kojim je i prekrivena, haljina djeluje preglomazno za njezinu vitku figuru.

>> VIDEO: Nestala vatrena ljepote Catherine Zete-Jones

>> Fotoshop, retuširanje i novo lice Zete-Jones

No, cijeli dojam popravile su crne Sergio Rossi gladijatorske sandale koje su ublažile pomalo 'trash' izgled inače elegantne oskarovke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju