Strah je zajednička osobina svih ljudi. Dok je za neke on znak slabosti, drugi se s njima suočavaju i jačaju svoj karakter. Čega se najviše boje poznate žene u Hrvatskoj?

Svatko može pronaći nešto čega se boji. To znaju i hrvatske poznate žene.

Dok se Nina Badrić boji samo Boga, Jelena Orešković sa smijehom zaključuje da se boji samo - vanzemaljaca.

Istraživanja provedena među ženama diljem svijeta otkrila su da se pripadnice ljepšeg spola najviše plaše neplanirane trudnoće. Strah od bolesti našao se na drugom mjestu.

Bolest se možda može spriječiti, no unatoč svim tretmanima koji se danas nude na tržištu, mladost nitko ne može zadržati.

'Mislim da bi bilo tužno kada bi sa šezdeset godina makar izvana gledali plastično i botoksirano. Dapače, ja jesam za uređeni izgled, ali sve ono što nam piše na licima odraz je onoga što je u nama' zaključila je Nina Badrić.

Poznata ukrajinska Nadiya Bychkova ne boji se starenja, ali i ona ima svoj strah.

'Najgori strah za svakoga je izgubiti dragu osobu, to je i moj najveći strah' priznaje.

Udavače, udovice i razvedenice ježe se na pomisao da bi mogle ostati same. Iako se nakon razvoda posvetila sebi, Nina Badrić vjeru u ljubav nije izgubila.

'U životu svatko od nas može pronaći svoju srodnu dušu' optimistično dodaje Nina.

Dok miris benzina muškarcima daje osjećaj moći, žene boravak na benzinskoj postaji užasava. Među njima je i Jelena Orešković koja se boji 'čik pauze' na benzinskim crpkama.

Strah od letenja zajednički je svim ispitanim sugovornicama, ali i one su na različite načine i njega hrabro prebrodile.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju